Operations Manager PCBA

Benchmark is op zoek naar een Operations Manager PCBA

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-5-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als operations manager PCBA draag je de verantwoordelijkheid voor de afdeling PCBA binnen onze productie. De afdeling bestaat uit 4 supervisors en om en nabij de 100 operators. De PCBA productieafdeling zorgt voor manuele en machinale assemblage van PCBA’s én het testen hiervan.


Benchmark richt zich met PCBA voornamelijk op New Product Introduction (NPI), proto’s, kleine series en technisch zeer moeilijke en uitdagende producten. Wij produceren brede productportfolio’s voor vooraanstaande klanten in diverse marktsegmenten, waaronder: industrial, aerospace, defense en medical. 


Wat houdt je rol als operations manager PCBA in?


 • in stand houden en verbeteren van een veilige werkomgeving;
 • coaching van daily management en LEAN werkprocessen;
 • analyseren en verbeteren van KPI’s, zoals OEE en FPY;
 • root-cause analyses maken en bijbehorende verbetervoorstellen doen en implementeren;
 • gesprekspartner voor alle lagen in de organisatie, van technische operators tot management;
 • zorgen voor een goed opgeleid en getraind personeelsbestand;
 • verdere implementatie van de continuous improvement principes.


In de praktijk kan je werkdag beginnen met coachen van een daily start-up als start van je dag, waarna je vervolgens met de supervisors aandacht besteed aan roadblocks voor levering en het checken van interfaces met andere afdelingen. Jij draagt hierbij structurele verbeteracties aan.


In de middag ben je bezig met verbeterinitiatieven, zo werk je bijvoorbeeld aan een opleidingsplan of SMED-project, heb je een weerstandsgesprek met een medewerker of houd jij je bezig met diverse Operational Excellence projecten, zoals de implementatie van Kaizens.  

Functievereisten

Je gaat aan de slag in een omgeving waar het soms hectisch kan zijn. Daarom is het van belang dat je stressbestendig bent en snel schakelt tussen afwisselende werkzaamheden. Als operations manager sta je in contact met iedereen binnen Benchmark. Het is daarom van groot belang dat je op verschillende lagen binnen de organisatie kan communiceren en in staat bent om verandering teweeg te brengen. Jij krijgt mensen mee in jouw visie!


Verder zien wij graag het volgende terug:


 • minimaal een afgeronde hbo- of wo opleiding, bijvoorbeeld richting elektrotechniek;
 • minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol, waar je leidinggevende kwaliteiten goed tot uiting kwamen;
 • bewezen skills in Lean Manufacturing en daily management;
 • je hebt ervaring in het leiden van diverse, succesvolle, projecten ten bate van de kwaliteitsprocessen in een PCBA productie-omgeving;
 • je durft beslissingen te nemen;
 • je durft met een kritische blik naar diverse processen te kijken en dankzij je analyserend vermogen verbetervoorstellen aan te dragen en in te voeren.

Aanbod

Een prettige werkomgeving met een leuk en gemotiveerd team. Je werkt in een zelfstandig team waar jouw initiatieven en ideeën zeer op prijs worden gesteld. Het tonen van initiatief wordt erg gewaardeerd en beloond.


We hebben veel energie gestoken in het realiseren van een explosieve groei. Nu is het tijd om de organisatie en onze processen aan te passen zodat we ook de volgende stap kunnen maken in onze groei. Jij zal hier een essentiële schakel in zijn.


Daarnaast bieden wij: • goede arbeidsvoorwaarden;
 • variabele kwartaalbonus die oploopt tot max. 5% van je kwartaalsalaris;
 • maar liefst 40 vrije dagen per jaar (27 vakantiedagen én 13 ATV-dagen);
 • ruimte voor groei- en ontwikkelingsmogelijkheden, bijvoorbeeld om door te groeien of om je kennis te verbreden met één van de vele opleidingsmogelijkheden via de Benchmark Academy;
 • parttime (minimaal 32 uur) en fulltime mogelijkheden;
 • flexibele werktijden. Zolang jij de verantwoordelijkheid neemt dat je werk af is, krijg jij van ons de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen en deze af te stemmen op de levensstijl die bij jouw past.

Bedrijfsprofiel Benchmark Electronics B.V.

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Electronics Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM’s).


Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties. Zo ontwikkelen we nieuwe producten die de veiligheid of gezondheid verbeteren of juist het gemak vergroten. Deze producten worden geleverd vanaf het productontwerp tot en met volumeproductie en soms ook rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces wordt in Almelo uitgevoerd.


Wereldwijd heeft Benchmark Electronics Inc. momenteel 23 vestigingen. Op onze vestiging in Almelo werken we samen met ruim 700 collega’s.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Benchmark. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Lelyweg 10
7602 EA Almelo
0546 - 535111