Soldering Operator

Benchmark is op zoek naar een Soldering Operator

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Soldeer Operator bij Benchmark ben je verantwoordelijk voor het handmatig plaatsen van componenten. Je controleert en waar nodig werk je prints bij. Je weet als geen ander extra of gewijzigde verbindingen te leggen.

Bij Benchmark werk je in dagdienst in deze functie.


Jouw rol

Als Soldering Operator breng je soldeerverbindingen, handmatig of machinaal aan. Je leest klantdocumentatie en tekeningen op basis waarvan producten geproduceerd of gemonteerd worden. Je repareert zelfstandig afwijkingen op basis van instructies/ specificaties. Je gebruikt verschillende gereedschappen om de componenten zo nauwkeurig mogelijk aan te brengen. Denk hierbij aan een soldeerbout, warmhoudplaat of een föhn. Precisiewerk dus!


Je hebt de volgende taken

 • Je controleert de print visueel op solderingen met behulp van werkinstructies en tekeningen.
 • Je bepaalt in overleg met Manufacturing Engineering de (proces) parameters voor het eerste product en daarna voor de serie.
 • Je signaleert afwijkingen van de vooraf gestelde norm en bij foutconstateringen producten retourneer je naar de vorige afdeling.
 • Je licht mondeling foutconstateringen toe.

Functievereisten

Wij zoeken jou als je

 • (ruime) ervaring hebt als Soldering Operator, opleiding vinden we niet zo belangrijk maar ervaring des te meer;
 • zeer nauwkeurig en zelfstandig kunt werken;
 • ontwerptekeningen kunt lezen;
 • mee wilt denken om zaken te verbeteren; we staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Aanbod

Een werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf met de nuchtere mentaliteit van een Twentse organisatie. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we openstaan voor nieuwe initiatieven en ideeën van iedereen. Je werkt in een dynamische omgeving die je de ruimte biedt snel stappen te maken, door te groeien en verantwoordelijkheid te krijgen. Deze stappen zijn mogelijk binnen en buiten je huidige functiegebied. Binnen deze omgeving is het werk niet alleen uitdagend, maar vooral erg leuk. Wij bieden uitstekende voorwaarden zoals:

 • Een salaris tussen € 2.751 - € 3.292 bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Een omzetafhankelijke kwartaalbonus die kan oplopen tot 5%. Dit percentage kan variëren.
 • Flexibele werktijden. Zolang jij zorgt dat je werk af is, is er binnen Benchmark de mogelijkheid om op een flexibele manier je werktijden in te delen.
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden vanuit de Benchmark Academy. Binnen Benchmark zijn er talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen
 • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.

Bedrijfsprofiel Benchmark Electronics B.V.

Benchmark is een wereldwijde partner gefocust op het ontwerpen en ontwikkelen van elektronicaproducten en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers. We werken voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen we nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren we van het productontwerp tot en met volume productie en zelfs rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. De locatie in Almelo heeft zo’n 650 medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Benchmark. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Lelyweg 10
7602 EA Almelo
0546 - 535111