SMD Line Technician

Benchmark is op zoek naar een SMD Line Technician

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als SMD Line Technician bij Benchmark ben je de support binnen de afdeling Operations. Het is aan jou om support te leveren aan onze productielijn, evenals materialen en processen te leveren om zo te zorgen dat producten op een efficiënte manier geproduceerd kunnen worden, waarbij wordt voldaan aan de gestelde kwaliteitseisen en een tijdige levering.


Jouw rol

Binnen deze functie zal de focus liggen op een optimale support van de Operators. Je past parameters van onze machines aan (o.a. belichting, shape feeder, breedte), ondersteunt de operator met het omstellen, bij problemen aan de productielijn los je zaken op die binnen jouw eigen regelvermogen liggen. Zaken die hierbuiten vallen escaleer je volgens procedure.

Verder denk je mee in alle verbeteringen met betrekking tot het productieproces en bent de aanvoerder wanneer deze verbetering geimplementeerd wordt. Je doet dit onder andere door procesverstoringen te registreren, storingsmeldingen te interpreteren en adequaat te handelen bij storingen.

Aan het einde van je werkdag zorg je voor een goede overdracht met de andere Line Technician. Met jouw handelen dien je als voorbeeld voor collega’s op het gebied van de geleverde veiligheid, kwaliteit, planning en efficiëntie van het productieproces.


Je hebt de volgende taken

 • Je werkt in een 3 ploegendienst. (8 uur per dienst, tijdens deze dienst doe je ook de overdracht naar de volgende ploeg)
 • Ploegtijden 6-14/14-22/22-6
 • Je legt wanneer nodig de machine stil, wanneer de geproduceerde producten niet aan de gestelde specificaties voldoen.
 • Daarnaast draag je er zorg voor dat de machines draaiende gehouden worden binnen de geldende procedures en afspraken.
 • Verder stel je verbeteringen voor die je aanlevert volgens de 4C-standaard.
 • Je bespreekt verbetervoorstellen met de Supervisor of Manufacturing Engineer.
 • Je zorgt voor een heldere communicatie en feedback aan Manufacturing Engineering, Planning en de Supervisor en bent proactief in het aandragen van feedback.
 • Ten slotte lees en begrijp je technische Nederlandse/Engelstalige instructies en procedures en je volgt deze op.

Functievereisten

We zoeken jou als je:

 • Beschikt over minimaal mbo-werk- en denkniveau.
 • Beschikt over een VAPRO B-diploma.
 • Ervaring hebt met technische, ook Engelstalige, werkinstructies en procedures.
 • Snel nieuwe zaken begrijpt en je eigen kan maken.
 • IPC opleiding is een pre, anders kan deze worden behaald binnen Benchmark. 
 • Gewend bent in het in- en omstellen van technische productielijnen.

Aanbod

Een werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf met de nuchtere mentaliteit van een Twentse organisatie. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën van iedereen. Je werkt in een dynamische omgeving die je de ruimte biedt snel stappen te maken, door te groeien en verantwoordelijkheid te krijgen. Deze stappen zijn mogelijk binnen en buiten je huidige functiegebied. Binnen deze omgeving is het werk niet alleen uitdagend, maar vooral erg leuk. Wij bieden naast een passend salaris uitstekende voorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Een omzetafhankelijke kwartaalbonus die kan oplopen tot 5%. Dit percentage kan variëren.
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden vanuit de Benchmark Academy. Binnen Benchmark zijn er talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen.
 • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.

Bedrijfsprofiel Benchmark Electronics B.V.

Benchmark is een wereldwijde partner gefocust op het ontwerpen en ontwikkelen van elektronicaproducten en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers. We werken voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen we nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren we van het productontwerp tot en met volume productie en zelfs rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. De locatie in Almelo heeft zo’n 650 medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Benchmark. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Lelyweg 10
7602 EA Almelo
0546 - 535111