Medewerker Debiteurenadministratie (32 - 40 uur)

Benchmark is op zoek naar een Medewerker Debiteurenadministratie (32 - 40 uur)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Medewerker Debiteurenadministratie ben jij (mede)verantwoordelijk voor het dagelijkse debiteurenbeheer.

Daarbij ben je een kei in het inschatten en analyseren van kredietrisico’s en daarbij het ondernemen van adequate vervolgacties. Je houdt je bezig met het opstellen van rapportages richting ons management en bent bezig met het continu verbeteren van processen en systemen.


Wij bieden je een plek in ons gezellige Finance-team (12 collega’s inclusief jijzelf), met een crediteurenadministratie, Business en Financial Control, receptie en de Finance Manager met wie je nauw samenwerkt.


Je komt terecht in een werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën van iedereen.


Bij Benchmark draait het om samenwerking, initiatief nemen en een gezonde dosis enthousiasme.Werkzaamheden

Als Medewerker Debiteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor: 

 • Het actief contact opnemen met externe klanten en interne Program Managers om betalingsherinneringen te sturen en openstaande facturen op te volgen. Jouw positieve benadering draagt bij aan de prettige klantrelatie.
 • Het analyseren van de kredietwaardigheid van nieuwe klanten: door jouw analyse en credit check beoordelen we de kredietrisico’s van onze (nieuwe) klanten.
 • Het monitoren op kredietwaardigheid van bestaande klanten: Je bent op de hoogte van het betaalgedrag van onze klanten. Haardoor neem je preventieve maatregelen om betalingsachterstanden te minimaliseren.
 • Het oplossen van disputen omtrent uitstaande verkoopfacturen, dit in samenwerking met zowel klant als betrokken collega’s.
 • Het verstrekken van periodieke overzichten, voor onder andere het (program) management, betreffende de debiteuren posities.
 • Werkzaamheden ten behoeve van de maandafsluiting; zoals boeken van voorafgaande journaalposten.


Hoe je waarde toevoegt

 • Door ondernemend te zijn en verantwoordelijkheid te nemen.
 • Door zelfkennis te tonen, je competenties te laten zien in deze functie en te weten wanneer je hulp nodig hebt en daar vervolgens naar handelen.
 • Door samen het proces rond te willen krijgen en te zorgen voor een gezellig team.
 • Je ontwikkelt je continu op vaktechnische inhoud én op soft skills.

Functievereisten

 • Je bent nauwkeurig, comunicatief vaardig en cijfermatig goed onderlegd.
 • Minimaal mbo-werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding in financiële richting is een pre.
 • Je bent sterk in zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift.
 • Microsoft Office, met name Excel, kent voor jou geen geheimen.

Aanbod

Je werkt in een dynamische omgeving die je de ruimte biedt snel stappen te maken, door te groeien, ook via onze Benchmark Academy en verantwoordelijkheid te krijgen. Deze stappen zijn mogelijk binnen en buiten je huidige functiegebied. Binnen deze omgeving is het werk niet alleen uitdagend, maar vooral erg leuk.


Wij bieden naast een passend salaris uitstekende voorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Flexibele werktijden. Zolang jij zorgt dat je werk af is, is er binnen Benchmark de mogelijkheid om op een flexibele manier je werktijden in te delen.
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen Benchmark zijn er talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen.
 • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.

Bedrijfsprofiel Benchmark Electronics B.V.

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Electronics Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers (OEM’s).


Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen ze nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren ze vanaf het productontwerp tot en met volume productie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Momenteel heeft Benchmark Electronics Inc. 23 vestigingen. In Almelo werken zo’n 680 medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Benchmark. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Lelyweg 10
7602 EA Almelo
0546 - 535111