Assembly Operator

Wil jij bijdragen aan de verdere groei van Benchmark? Werk jij graag met je handen? Het kan bij hun als Assembly Operator.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Assembly Operator bouw jij diverse panelen op aan de hand werkinstructies. Het gaat bijvoorbeeld om het plaatsen van componenten of een stukje bedrading. Nadat deze panelen van jouw werkbank af zijn gekomen zijn ze compleet bedraad en klaar om getest te worden. De werkzaamheden voer je soms ook uit in een cleanroom omgeving. Je hebt contact met je Supervisor over de voortgang van de werkzaamheden. Heb jij een verbetervoorstel? Graag! Dan bespreek je dit met de Manufacturing Engineer. Uiteraard wordt hard werken beloond en kun jij mooie vervolgstappen maken binnen Benchmark.


Je hebt de volgende taken

 • Het zelfstandig opbouwen van paneelkasten. zowel mechanisch als elektrisch.
 • Het bedraden van paneelkasten.
 • Tekening lezen.
 • Actief meedenken met het proces en het doen en maken van verbeterslagen.

Functievereisten

Wij zoeken jou als je: 

 • +- 5 jaar of meer ervaring hebt!
 • kennis van zaken hebt op het gebied van besturingspanelen en bedrading;
 • zeer nauwkeurig en zelfstandig kunt werken;
 • ontwerptekeningen kunt lezen;
 • het uitdagend vindt zelfstandig paneelkasten op te bouwen aan de hand van tekeningen;
 • mee wilt denken om zaken te verbeteren; we staan altijd open voor nieuwe ideeën;
 • een afgeronde opleiding richting Elektrotechniek hebt of enkele jaren werkervaring.

Aanbod

Een werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf met de nuchtere mentaliteit van een Twentse organisatie. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën van iedereen. Je werkt in een dynamische omgeving die je de ruimte biedt snel stappen te maken, door te groeien en verantwoordelijkheid te krijgen. Deze stappen zijn mogelijk binnen en buiten je huidige functiegebied. Binnen deze omgeving is het werk niet alleen uitdagend, maar vooral erg leuk. Wij bieden naast een passend salaris uitstekende voorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Een omzetafhankelijke kwartaalbonus die kan oplopen tot 5%. Dit percentage kan variëren.
 • Flexibele werktijden. Zolang jij zorgt dat je werk af is, is er binnen Benchmark de mogelijkheid om op een flexibele manier je werktijden in te delen.
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden vanuit de Benchmark Academy. Binnen Benchmark zijn er talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen.
 • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.

Bedrijfsprofiel Benchmark Electronics B.V.

Benchmark is een wereldwijde partner gefocust op het ontwerpen en ontwikkelen van elektronicaproducten en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers. We werken voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen we nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren we van het productontwerp tot en met volume productie en zelfs rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. De locatie in Almelo heeft zo’n 650 medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Benchmark. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Lelyweg 10
7602 EA Almelo
0546 - 535111