Trainee Gereedschapmaker, Draaier, Frezer

Be - Allbrass Industrial is op zoek naar een Trainee Gereedschapmaker, Draaier, Frezer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Heb jij affiniteit met techniek en wil je graag leren in de praktijk? Dan is een traineeship gecombineerd met een MBO BBL opleiding misschien wel iets voor jou. In deze functie volg je dan een technische MBO opleiding voor 1 à 2 dagen in de week en tegelijkertijd doe je praktijkervaring op en verdien je salaris.


Is dit iets voor jou?

Heb jij affiniteit met techniek, een vooropleiding op minimaal MBO niveau 2 en ben je gedreven, leergierig en gemotiveerd om nieuwe dingen te leren? Wil je je vakbekwaam maken in de functie van gereedschapmaker of 1 van de verschillende richtingen binnen de verspaning? Dan is dit traineeship iets voor jou!


In onze gereedschapmakerij kun je je als trainee verschillende specialisaties eigen maken om uiteindelijk een echte vakman of vrouw te worden. Je doet praktijkervaring op aan de diverse CNC gestuurde of conventionele verspaningsmachines. Je leert het draaien, frezen, slijpen en de diverse andere fijnmechanische werkzaamheden in de praktijk binnen de afdeling van ervaren collega’s. In dezelfde periode doe je op school de kennis op die je hiervoor nodig hebt, zoals het lezen van tekeningen, de benodigde rekenvaardigheden, werkvoorbereiding, materiaalkennis, gereedschapskennis, instellen en programmeren van machines.


Binnen het traineeship krijg je een uitdagende leer-werkplek waar je begeleid wordt door ervaren collega’s, waarbij je de kans krijgt om het veelzijdige vak van verspaner te leren. De BBL opleiding wordt door BE | Allbrass Industrial betaald, je krijgt ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien, je werkt in een 2-ploegensysteeem samen met enthousiaste collega’s in een open en informele sfeer met goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Be Allbrass Industrial. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie