Medewerker dagelijks leven - Hengelo

Aveleijn is op zoek naar een Medewerker dagelijks leven - Hengelo

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-5-2024
Aantal uur
24
Vervaldatum
19-6-2024
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jij als medewerker dagelijks leven helpt mee bij ADL handelingen, dit doe je zelfstandig of wanneer er complexe zorg is doe je dit samen met je collega. Je ondersteunt de cliënten tijdens het eten en drinken in de inloopruimte en begeleid cliënten bij activiteiten of het halen van hun boodschappen.


Ook draag je zorg voor de huishoudelijke taken in de inloop en in de appartementen.


Je werkt alle voorkomende diensten, behalve slaapdiensten.

Functievereisten

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende positie vragen wij dat je over een relevante beroepsopleiding MBO 2 zorg en welzijn beschikt. Bij voorkeur heb je kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, maar wat nog belangrijker is, is dat je affiniteit hebt met de doelgroep en er blij van wordt om met cliënten te werken. Ook vind jij het niet erg om onregelmatig te werken.


Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Aanbod

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:


  • Parttimefunctie voor 16-28 uur in de week (onregelmatige diensten);
  • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Startsalaris conform functieschaal 25 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €2.969,- o.b.v. 36 uur);
  • Mogelijkheid tot het uitvoeren van nevenfuncties; Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Woonlocatie de Elsmors richt zich voornamelijk op de ouder wordende cliënt met een lager niveau. Verspreid over vier verdiepingen wonen er 32 cliënten, met een diversiteit aan zorgvragen. De begeleidingsstijl is dan ook per verdieping anders. Gedurende de dag gaan veel cliënten naar een dagbesteding. Voor de cliënten die niet meer naar een externe dagbesteding kunnen, wordt er bij de Elsmors interne dagbesteding aangeboden. Hiervoor zijn twee vaste medewerkers in dienst.


De Elsmors werkt met vier teams, verdeeld over de afdelingen. Jij wordt onderdeel van één van de vier teams, maar vanuit de ‘vliegende keep’-diensten word je zo nu en dan ook op andere afdelingen ingezet. Zo leer je alle cliënten en collega's van de Elsmors goed kennen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600