Persoonlijk begeleider (jeugd) - Almelo

Zie jij het als een uitdaging om kinderen te begeleiden in een 24-uurs woonlocatie? Te kijken welke vraag er ligt achter complexe gedragsproblematiek? En is jouw expertise om kinderen duidelijkheid en structuur te bieden te bieden binnen een warm pedagogisch basisklimaat waarin je talent en kansen gezien worden? Reageer dan op deze vacature van Aveleijn.

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke functie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2024
Aantal uur
30
Vervaldatum
29-5-2024
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De locatie Molenwiek is een woonvoorziening voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 10 t/m 18 jaar. De locatie gelegen in Almelo, is één van de hoog alert locaties binnen Aveleijn. Dit houdt in dat men op deze locatie te maken heeft met complexe zorgvragen. De kinderen die op de Molenwiek wonen hebben naast een (licht) verstandelijke handicap ook veelal te maken met trauma's, bindingsangst, leerproblemen en dergelijke. Daar komt bij dat zij volop in de pubertijd zitten. De combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat je als begeleider stevig in je schoenen moet staan.

Functievereisten

 • Jij bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar (onregelmatige werktijden);
 • Jij bent in het bezit van minimaal een agogisch niveau 4 diploma;
 • Jij hebt ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg;
 • Jij staat stevig in je schoenen en weet om te gaan met complexe (gedrags)problematiek.

Aanbod

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

 • Functie voor 24 tot 32 uur per week (onregelmatige werktijden);
 • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband;
 • Een werktelefoon;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
 • Salaris conform functiegroep 40 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.606,- o.b.v. 36 uur);
 • Talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn. Aveleijn biedt opleidingen, cursussen en nevenfuncties aan;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Een wereld zonder verschil Met een breed zorgaanbod wil Aveleijn uit ondernemend Borne in Twente een maatschappelijke bijdrage leveren. Vanuit expertise en een passie voor mensen is het bedrijf er voor cliënten van alle leeftijden die bij verschillende ontwikkelingsfasen in hun leven behoefte hebben aan intensieve ondersteuning. Op alle leefdomeinen verzorgt, begeleidt, ondersteunt en behandelt Aveleijn kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. De organisatie is sterk verankerd in Twente en maakt zo integraal onderdeel uit van lokale samenlevingen. Dat helpt cliënten om de snel veranderende maatschappij beter te begrijpen, zodat deze mensen daar op een positieve manier deel van kunnen uitmaken. Leven vol betekenis De missie van Aveleijn is invulling te geven aan de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’. Dat schept ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een eigen identiteit. Zo helpt de dienstverlener cliënten om doelen te vinden én realiseren. Immers, als iemand weet wie men is, dan kan de persoon in kwestie groeien, vernieuwen, grenzen verleggen en uiteindelijk (op)bloeien. Ook in relatie tot anderen. Investeren in de toekomst Via begeleiding, trainingen en evenementen investeert Aveleijn in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect steeds centraal. De dienstverlener werkt vanuit de kwaliteit van bestaan, de driehoek cliënt-verwant-begeleider, en een oplossingsgerichte positieve psychologie. Zo wil Aveleijn gemeenten en ketenpartners stimuleren en inspireren voor een pragmatische invulling van het nieuwe zorgstelsel. Door een actieve samenwerkingspartner te zijn, kan het bedrijf een duurzame bijdrage voor de samenleving leveren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600