Begeleider - Almelo

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Wil jij graag werken in Almelo en samen met je collega’s cliënten met een verstandelijke beperking de volle rijkdom van het leven te laten ervaren? En heb je affiniteit met de ouder wordende cliënt en de daarbij toenemende persoonlijke verzorging (ADL)? Dan is Aveleijn op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2024
Aantal uur
26
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functievereisten

 • Jij bent 24 tot 28 uur per week inzetbaar (onregelmatige diensten);
 • Jij bent in het bezit minimaal een agogisch niveau 3 diploma;
 • Jij hebt ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg of een soortgelijke functie;
 • Jij vindt het geen probleem dat ADL een groot onderdeel is van de functie.

Aanbod

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

 • Een baan voor 24 tot 28 uur per week (onregelmatige werktijden);
 • Een werktelefoon;
 • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
 • Salaris conform functiegroep 35 in de functie van begeleider (max. €3.294,- o.b.v. 36 uur) o.b.v. achtergrond en ervaring;
 • Mogelijkheid tot het uitvoeren van nevenfuncties;
 • Talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Waar ga je werken?

De Aaboer is een (ouderen) voorziening voor 34 verblijf cliënten die allen een eigen appartement bewonen. Het gebouw bestaat uit 5 woonlagen. Op elke verdieping wonen 7 cliënten en daarnaast hebben zij per verdieping een gezamenlijke inloop. De ouder wordende cliënten hebben een licht tot matig verstandelijke handicap, met daarnaast autisme, gedragsproblematiek en sommigen met een complexe (somatische) hulpvraag. Meer dan de helft van de cliënten valt onder de noemer van ouder wordende cliënten en heeft naast een verstandelijke beperking ook klachten die horen bij het ouder worden. Naast het wonen op de Aaboer is er ook een interne dagbesteding voor cliënten aanwezig. De voorziening ligt aan de rand van Almelo in een landelijke omgeving.


Een gemotiveerd en gezellig team van zo’n 35-40 medewerkers is volop in ontwikkeling en draagt zorg voor de dagelijkse 24-uursbegeleiding van de cliënten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600