Huishoudelijk medewerker - Hengelo

Aveleijn is op zoek naar een Huishoudelijk medewerker voor hun vestiging in Hengelo


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als huishoudelijk medewerker ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor schoonmaakwerkzaamheden van de woonruimtes van de cliënt en het schoonmaken van de algemene ruimtes in het gebouw. Je zorgt voor een schone, hygiënische en veilige woon- en leefomgeving, overeenkomstig het schoonmaakplan. Je verricht werkzaamheden van huishoudelijke aard (schoonmaak, was/strijk) en voert diverse activiteiten uit voor cliënten.


Functievereisten

  • Je hebt gevoel voor ordelijkheid en hygiëne;
  • Je bent sociaal, flexibel en enthousiast;
  • Je bent behulpzaam richting cliënten en collega's.

Aanbod

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:


  • Functie voor 15 uur per week;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Salaris conform functiegroep 15 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €2.537,- o.b.v. 36 uur);
  • Talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn. Aveleijn biedt opleidingen, cursussen en nevenfuncties aan;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Locatie Esdorp is een 24-uurs woonlocatie met 28 appartementen, twee inloopruimtes en op loopafstand van het centrum van Hengelo. Er wonen volwassen cliënten van verschillende leeftijden, ieder met een eigen begeleidingsvraag. De cliënten hebben een (licht/matige) verstandelijke beperking en daarnaast bijkomende problematiek, zoals; gedragsproblemen, autisme, psychiatrische problematiek, lichte lichamelijke beperkingen.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600