Eerste Autotechnicus / Diagnose specialist

Heb jij passie voor auto’s en ben je technisch ijzersterk? Zorg je er voor dat auto's van onze klanten in topconditie zijn en ga je complexe storingen niet uit de weg?

Ambitieus als je bent, wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en vind je het gaaf om je kennis te blijven verbreden door het volgen van cursussen.Herkenning? Lees dan verder voor deze mooie kans op een carrièrestap bij Auto Haarhuis!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functievereisten

Wie ben jij?

Onze ideale kandidaat is technisch ijzersterk, zelfstandig en betrokken. Je communiceert helder, stelt je klantvriendelijk op en bent goed benaderbaar. Daarnaast vind je het leuk om te werken aan nieuwe en zeer jong gebruikte auto's van verschillende merken. Je bent gemotiveerd om jouw kennis te blijven verbreden op jouw vakgebied.


Wat breng je mee?

  • Werkervaring als eerste autotechnicus;
  • Mbo-4 diploma Motorvoertuigentechniek;
  • APK-bevoegdheid;
  • Rijbewijs B.

Aanbod

Naast een afwisselende functie bieden wij jou ook een plezierige werkomgeving waar jouw ontwikkeling voorop staat. Verder kun je rekenen op:

  • Een werkplaats met de beste en meest moderne gereedschappen en technologieën;
  • Een hecht team met leuke collega's;
  • De kans om jezelf te ontwikkelen d.m.v. het volgen van cursussen/opleidingen;
  • Concrete doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
  • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Regelmatige gezellige bijeenkomsten (feestjes, Vrimibo etc).

Bedrijfsprofiel Auto Haarhuis

AutoHaarhuis is een full-service organisatie die in 60 jaar tijd is uitgegroeid tot een regionaal begrip. Een organisatie met een breed pakket aan diensten binnen de Automotive vanuit meerdere vestigingen, sterk groeiend in aantal medewerkers en volop aandacht voor innovatie en vernieuwing. AutoHaarhuis werkt op dealerniveau en is geaccrediteerd om onderhoud voor bijna alle merken uit te voeren.


Op dit moment wordt het gehele pand in Almelo vernieuwd en voorzien van de allernieuwste en meest geavanceerde apparatuur. Daar wil je dus werken als professional vol ambitie! 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Auto Haarhuis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Vriezenveenseweg 42
7678VC Geesteren (Ov)
088 633 2400