Node.js Developer

Als Node.js Developer bij Athom maak jij de back-end van Homey en cloud-services die onze gebruikers elke dag gebruiken. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-8-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je zult dagelijks werken aan de back-end van Homey en verschillende cloud-services. Ook kun je werken aan de tools die Homey-ontwikkelaars gebruiken om apps te schrijven.


Hiervoor heb je goede ervaring met JavaScript en Node.js nodig. Docker, Linux en TypeScript kennis is een pre. Jouw code is altijd netjes, simpel en elegant. Je collega's kunnen zonder veel moeite bijdragen aan jouw projecten, en vice versa heb jij snel de stijl door van de projecten van je collega's.


Geen ervaring met Homey, cloud-architectuur, maar wel met Node.js of alleen JavaScript? Maak je geen zorgen, je leert het snel als je bij ons werkt.


Omdat we een consumenten product maken, is dit werk flink anders dan je misschien gewend bent van corporate websites en webshops. Check gewoon de Homey website en je begrijpt vanzelf wat we bedoelen!

Functievereisten

 • Je spreekt Nederlands en schrijft ook Engels.
 • Je hebt in ieder geval 2 jaar werkervaring in een relevante job.
 • Waarvan minstens 1 met Node.js.
 • Je hebt een HBO of WO denkniveau.
 • Waarschijnlijk heb je iets gestudeerd zoals Informatica.
 • Maar iets kunstzinnigs gaat ook verrassend vaak goed.

Aanbod

Salaris

Zolang jij jezelf onmisbaar maakt, hebben wij het salaris voor je. Voor deze vacature is een salaris tussen € 40.000 en € 70.000 per jaar de richtlijn, afhankelijk van je ervaring.


Secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Direct een vast contract.
 • 24 vrije dagen + 9 vrije feestdagen.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Vrije werktijden.
 • Noise-cancelling headphones cadeau.
 • Korting in onze webshop op smart devices.


Cultuur

Een goede cultuur maak je samen. Wij zijn respectvol naar elkaar, en eerlijk naar elkaars werk. We beseffen dat we allemaal mensen zijn, met onze eigen quirks en uitdagingen. Door ieders sterke en zwakke eigenschappen te benoemen, werken we als een echt team.


Elke derde vrijdag van de maand hebben we een gezamenlijk ontbijt waarop we aan zelfreflectie doen. Hoe gaat het met je? Waar gaan we heen als bedrijf?


Elke laatste vrijdag van de maand hebben we een Hacky Friday, waarop je een project voor jezelf kan doen, met in de middag een demo-sessie tijdens de maandelijkse VriMiBo.


Daarnaast houden we wel van een geintje, zoals onze 1 April grappen. Bijvoorbeeld Homey Together, Homey AdAssist en Homey for MS-DOS®.


Persoonlijke ontwikkeling

Stilzitten doe je bij ons alleen op de wc. Je krijgt € 2000,- per jaar om vrij te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling. Ga je development-videos maken en wil je op acteerles? Doen! Wil je graag bijleren op conferenties? Let's go! Of toch eens verdiepen in Rust? Sure. De enige afspraak is dat je je collega's vertelt wat je gaat doen.

Bedrijfsprofiel Athom BV

Wij maken een A-merk product waardoor alles wat we doen van hoge kwaliteit is en voelt. Design en code zijn extreem belangrijk in onze missie om smart home makkelijk en leuk te maken voor iedereen. Jouw ervaring hebben we daarbij nodig.


Bij Athom werken we met één team aan één product. Homey wordt gebruikt door honderdduizenden klanten. En dat aantal groeit heel hard.


We laten ons graag inspireren door merken zoals Apple, Sonos, Dyson, Spotify, etc. - bedrijven die echt waarde toevoegen door fantastische producten te maken en vermarkten.


Kwaliteit kost tijd

Homey is het A-merk van de smart home wereld. Kwaliteit staat bij ons voor alles. It's done when it feels great. Je zult bij ons uitgedaagd worden door je collega's en onze gebruikers, en we verwachten ook dat jij ons scherp houdt. Eerlijkheid vinden we belangrijker dan je functietitel.


De kwaliteit houden we hoog omdat iedereen wel passie heeft voor iets, en daar garant voor wil staan. Dat kan elegante code, een fijn ux-design, mooie visuals, een strakke boekhouding of gewoon een opgeruimd kantoor zijn.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Athom. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Rigtersbleek-Zandvoort 10
7521 BE Enschede