Business Consultant HRM/Payroll

Voel jij je als een vis in het water als opdrachtgevers jou vragen mee te denken in hoe huidige bedrijfskundige processen, waaronder het HR-domein, te optimaliseren? Als je deze zelf ook nog eens mag implementeren?  Check dan deze uitdagende en dynamische baan bij Ascending people, met een zeer prettige werkcultuur waarin je van en met collega‚Äôs mag leren en nauw samenwerkt met uiteenlopende specialismen

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als Business Consultant weet je goed door te vragen om zo de klantvraag scherp te krijgen. Je vindt het leuk om veelvuldig met de klant in contact te zijn en beschikt daartoe over goede contactuele en communicatieve skills.


Jij vertaalt de wensen naar een technische oplossing, implementeert procesverbeteringen en richt systemen zoals AFAS Software in. Om dit succesvol te kunnen doen krijg je gedurende een aantal maanden een intensief intern inwerktraject aangeboden met veel functionele trainingen en verkenning van meerdere afdelingen.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476