Trainee Finance

Afgestudeerd op het gebied van Finance en zin om in de volle breedte aan de slag te gaan inclusief persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden? Misschien heb je al enige ervaring opgedaan, ben je toe aan een 2e (3e) stap en wil je opnieuw c.q. verder uitgedaagd worden? Dan is Ascending People op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Kortom, een mooie kans voor jou als jouw kennis, kunde en passie binnen Finance liggen. Een uitdagende baan met een geweldig toekomstperspectief!


Functievereisten

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding Finance
  • Je bent een teamplayer
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift

Aanbod

Deze werkgever staat bekend om haar hoge mate van betrokkenheid en de bereidheid om te investeren in haar medewerkers; die betrokkenheid zoeken ze ook in jou! Heb jij zin om jouw steentje bij te dragen aan de uitdaging waar men voor staat?

Bedrijfsprofiel Ascending people

Deze internationale High-Tech organisatie is hard groeiende en op zoek naar versterking, ook binnen Finance. Binnen de drie hechte teams en onderling is een grote bereidheid om jou de kneepjes van het vak te leren. Daarnaast is er veel ruimte om te ontdekken wat bij jóu past, inclusief gerichte opleidingen én persoonlijke ontwikkeling; daartoe krijg je de eerste 2 jaren een “vrije rol”. Tevens staan er door de enorme groei veel mooie (investerings)projecten op stapel.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending People. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476