Junior Controller

Ascending people is op zoek naar een Junior Controller

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Junior Controller ben je werkzaam in een zeer afwisselende functie, waarbij je enerzijds operationele werkzaamheden verricht en anderzijds bezig bent met het optimaliseren van de administratieve processen en het efficiƫnt gebruik van systemen. Je maakt onderdeel uit van het Finance team en bent de sparringpartner voor de Manager Finance & Control.


Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het opstellen van maandcijfers, het verwerken van in- en verkoop facturen, debiteurenbeheer, personeelsadministratie, voorbereidende werkzaamheden inzake de jaarrekening en het verrichten van de aangiften omzetbelasting. Daarnaast signaleer jij mogelijke verbeteringen in de administratieve processen en probeert deze zo optimaal mogelijk (LEAN) in te richten.

Functievereisten

  • HBO werk- en denkniveau
  • Enkele jaren ervaring als administratief medewerker, assistent controller of een soortgelijke rol
  • Kennis van het boekhoudprogramma Afas en MS Office, met name Excel
  • Je bent analytisch en cijfermatig sterk
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je bent accuraat en proactief

Aanbod

Afhankelijk van jouw ervaring biedt Ascending people deze baan in combinatie met een impactvol individueel coachings- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476