Business Consultant

Voel jij je thuis op het snijvlak van business en IT? Kom dan Ascending People versterken die zich bezighoudt met het analyseren van bedrijfsprocessen en het formuleren en implementeren van procesverbeteringen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-3-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Consultant probeer je de klantvraag scherp te krijgen en werk je mee aan opdrachten en projecten die zich richten op ERP-organisatievraagstukken en IT-veranderingen. Hiertoe heb je intensief contact met en bij klanten.

Jij vertaalt de wensen naar een technische oplossing, implementeert procesverbeteringen en richt systemen zoals AFAS Software in. Om dit succesvol te kunnen doen krijg je gedurende een aantal maanden een intensief intern inwerktraject aangeboden.   

Functievereisten

Functievereisten:

  • Werk- en denkvermogen op HBO of WO-niveau
  • Afgeronde relevante studie, bijv: (Technische) Bedrijfskunde, Economie,  Informatiewetenschappen of Business Analytics
  • Affiniteit met bedrijfsprocessen en interesse in zowel organisatie- als ICT-vraagstukken.
  • 0-5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de rol van (junior) adviseur, projectmanager of analist.
  • Ervaring met AFAS Software is een prĂ©

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Een VOG is een vereiste om over te kunnen gaan tot een dienstverband.

Aanbod

Ascending people biedt deze baan in combinatie met een impactvol individueel coachings- en ontwikkeltraject van 1 jaar, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Ascending people

Een geweldige kans voor jou om deelgenoot te worden van een internationaal opererende high tech onderneming die in meerdere werelddelen gevestigd is! Deze gepassioneerde en innovatieve club waar werkplezier voorop staat richt zich op de B2B markt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending People. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476