Young Professional Business & ICT

Vind jij het interessant om processen te ontrafelen en te verbeteren en je helpt en ondersteunt het bedrijf om nieuwe werkwijzen te implementeren en uit te voeren? Bekijk dan deze vacature!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In de rol van trainee Business & ICT werk je operationeel mee binnen één van de disciplines ICT, Logistiek of Inkoop en ben je daarnaast medeverantwoordelijk voor het doorvoeren van integrale verbeteringen in de gehele Supply chain keten en de daaraan gelieerde ICT / werkprocessen. Je maakt deel uit van een team van 2 tot 4 collega trainees. Je werkt integraal met collega’s samen aan multidisciplinaire projecten en neemt deel aan overleggen.


Jij vindt het interessant om processen te ontrafelen en te verbeteren en je helpt en ondersteunt het bedrijf om nieuwe werkwijzen te implementeren en uit te voeren.


Tijdens het eerste projectjaar leg je een goede basis voor jouw loopbaan binnen deze internationaal en groeiende organisatie. Na afloop kijk je samen naar een functie passende bij jouw kwaliteiten.

Functievereisten

  • Afgeronde Hbo of universitaire opleiding op het gebied van: Bedrijfskunde, Supply Chain management, (Bedrijfs)Economie of Logistiek Management
  • 0-2 jaar werkervaring in procesverbetering (bijvoorbeeld als stagiair, afstudeerder of beginnend consultant)
  • Affiniteit met een internationale omgeving
  • Je bent analytisch, stressbestendig en doelgericht

Aanbod

Ascending people biedt deze baan in combinatie met een impactvol individueel coachings- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Ascending people

Ascending people is een opleidingsinstituut met focus op ontwikkeling en coaching van young professionals.


Ons aanbod bestaat uit:

  • Ascending people 1-jarig traineeship
  • Management Development trajecten
  • Challengetrajecten voor professionals

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending People. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476