Calculator

Arcade Bouw Consult B.V. is op zoek naar een Calculator. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Als calculator maak je zelfstandig kostenramingen en kostprijsbegrotingen van potentiële projecten in Nederland en Duitsland, die je op een heldere manier toelicht en onderbouwt. Hierbij gaat het om eigen ontwikkelingsprojecten, bouwteamprojecten en aanbestedingen. Je neemt actief deel aan interne projectteams en bouwteams, waarbij je de ene keer een ondersteunende rol hebt, maar je in voorkomend geval ook de regierol neemt. Je signaleert risico’s en mogelijke bezuinigingen en draagt (uitgewerkte) alternatieven aan. Op basis van jouw input is een economisch verantwoorde prijsvorming en projectuitvoering mogelijk. Je rapporteert aan de bouwprojectmanager en aan het projectteam waar je deel van uitmaakt.

Bedrijfsprofiel Arcade Bouw Consult B.V.

Bij Arcade werken we het liefst samen met mensen die passie hebben voor hun vak. Samen doen we waar we goed in zijn om tot de mooiste realisaties te komen. Zo bestaat Arcade uit projectmanagers, calculatoren, kostendeskundigen, marketeers en tekenaars.

Met dit team van vakidioten werken we dagelijks aan diverse prestigieuze projecten. Plezier in je werk hebben staat bij ons hoog in het vaandel.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Arcade Bouw Consult B.V. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

De Matenstraat 57
7572 BV Oldenzaal
0031 541 712 450