Servicemonteur Brandmeldsystemen (elektro)

Als Servicemonteur Brandmeldsystemen bij Aqua+ zorg jij ervoor dat panden brandveiliger worden. Je verricht namelijk zelfstandig elektrotechnisch onderhoud aan sprinklers en andere brandveiligheidssystemen bij de klanten.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Geen dag is voor jou hetzelfde. Iedere ochtend ontvang jij jouw planning van onze service coördinator, met wie je gedurende de dag ook regelmatig contact hebt. Je begint jouw dag bijvoorbeeld met het checken van het schakelmateriaal op de sprinklerinstallatie in een bedrijfsverzamelgebouw. Daarna ga je aan de slag met het controleren van de bedrading van een brandmeldinstallatie bij één van onze klanten in de zorg. Kortom: je hebt een uitdagende en afwisselende baan, waarin je jouw passie voor elektrotechniek meer dan voldoende kwijt kunt.

Functievereisten

 • De mbo-studie Elektrotechniek hebt afgerond (minimaal niveau 3)
 • In bezit bent van rijbewijs B
 • Ervaring hebt met het onderhouden van elektrotechnische installaties
 • Een klantgerichte, zelfstandige en flexibele werkhouding hebt
 • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebt
 • Bereid bent om mee te draaien in onze 24-uurs storingsdienst, waarbij je in bepaalde periodes op onregelmatige tijden opgeroepen kunt worden

Aanbod

 • Salaris van max. € 3750,- per maand
 • Aantrekkelijke bonusregeling
 • Opleiding en training door je collega's
 • 38 vrije dagen
 • Bus (zakelijk)
 • Flexibele werktijden
 • Smartphone en tablet van Aqua+


Jouw ontwikkeling bij Aqua+

Wij investeren in al onze medewerkers. Ga jij bij ons aan de slag, dan doorloop je daarom een opleidingstraject bestaande uit trainingen (intern/extern), coaching en/of training on the job. Zo leer je onze organisatie, jouw nieuwe functie en het sprinklervak van binnen en buiten kennen. Verder kun je bij ons ook andere ambities waarmaken. Interne doorstroom wordt gestimuleerd en omdat wij een groeiende organisatie zijn is er veel mogelijk.


Wat vind je nog meer bij Aqua+?

+ Vers fruit op de kantoren én op de bouw

+ Aqua+ is CO2-neutraal

+ Alle auto’s en bussen zijn in eigen beheer

+ Zomer BBQ’s, spectaculaire bedrijfsfeesten en legendarische kerstborrels

+ Een actieve personeelsvereniging

+ Rudolph Walhof Foundation waarmee we jaarlijks goede doelen steunen

+ Open deur beleid. Vragen kan en fouten maken mag! Daar worden we namelijk samen beter van!

Bedrijfsprofiel Aqua+ Sprinklersystemen

Aqua+ is Nederlands marktleider in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sprinklersystemen en andere brandbeveiligingsinstallaties. Wat is de succesformule is? Dat zijn vooral de ruim 200 medewerkers. De goede sfeer, hun kennis en ervaring, de manier waarop ze samenwerken en elkaar vertrouwen. En ja, de Twente roots spelen daarbij ook een rol. Ook volgen ze de technische ontwikkelingen op brandbeveiligheidsgebied op de voet. Als het even kan lopen ze daarmee in Nederland graag voorop.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aqua+. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Molenstraat 61 A
7471 CK Goor
0547 286 000