Project Engineer Brandmeldsystemen

Als Project Engineer brandmeldsystemen zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat de klanten de allerbeste oplossingen krijgen. Jij bent de verbindende schakel tussen de techniek en onze klant. Oftewel: je begrijpt zowel de behoefte van de klant als de techniek die daarvoor nodig is. Bekijk deze vacature van Aqua+ voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Je gaat aan de slag met het ontwerpen en doorrekenen van nieuwe sprinklerinstallaties. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt in ieder geval samen met een projectleider en een tekenaar, en soms ook met andere vakcollega’s. Jullie doel? Voor iedere klant een succesvol project opleveren waarbij de installaties aan alle klantspecifieke en wettelijke eisen voldoen. Daarvoor verzamel je altijd eerst alle benodigde technische gegevens, zodat je de juiste brandmeldinstallatie kunt ontwerpen en modelleren. Ook maak je berekeningen van de ontwerpen en bepaal je de specificaties helemaal zelf. Om projecten altijd tot een succes te maken schrijf jij duidelijke en volledige opdrachten voor onze projectmedewerkers.

Functievereisten

Een goede basis is uiteraard belangrijk, zodat jij onder begeleiding van meer ervaren collega’s kunt uitgroeien tot een deskundige Project engineer brandmeldsystemen. Dit betekent dat jij

 • een mbo- of hbo-studie hebt afgerond richting Elektrotechniek ;
 • eventueel al werkervaring hebt opgebouwd in een soortgelijke functie of vanuit een (afstudeer)stage;
 • interesse hebt in tekenen en modelleren;
 • Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties en/of Ontruimingsalarminstallatie is een pré;
 • inventief en nauwkeurig bent.

Aanbod

 • Salaris van max. € 4500,- per maand
 • Aantrekkelijke bonusregeling
 • 38 vrije dagen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels thuis te werken
 • Opleiding en coaching door je collega's


Jouw ontwikkeling bij Aqua+

Wij investeren in al onze medewerkers. Ga jij bij ons aan de slag, dan doorloop je daarom een opleidingstraject bestaande uit trainingen (intern/extern), coaching door je collega’s. Zo leer je onze organisatie, jouw nieuwe functie en ons vakgebied; brandmeldinstallaties van binnen en buiten kennen.

Verder kun je bij ons ook andere ambities waarmaken. Interne doorstroom wordt gestimuleerd en omdat wij een groeiende organisatie zijn, zijn er veel mogelijkheden!


Wat vind je nog meer bij Aqua+?

+ Rudolph Walhof Foundation waarmee we jaarlijks goede doelen steunen;

+ Vers fruit op de kantoren én op de bouw;

+ Aqua+ is CO2-neutraal;

+ Alle auto’s en bussen zijn in eigen beheer;

+ Zomer BBQ’s, spectaculaire bedrijfsfeesten en legendarische kerstborrels;

+ Een actieve personeelsvereniging;

+ Open deur beleid. Vragen kan en fouten maken mag! Daar worden we namelijk samen beter van!

En daar zijn we trots op!

Bedrijfsprofiel Aqua+ Sprinklersystemen

Aqua+ is Nederlands marktleider in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sprinklersystemen en andere brandbeveiligingsinstallaties. Wat is de succesformule is? Dat zijn vooral de ruim 200 medewerkers. De goede sfeer, hun kennis en ervaring, de manier waarop ze samenwerken en elkaar vertrouwen. En ja, de Twente roots spelen daarbij ook een rol. Ook volgen ze de technische ontwikkelingen op brandbeveiligheidsgebied op de voet. Als het even kan lopen ze daarmee in Nederland graag voorop.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aqua+. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Molenstraat 61 A
7471 CK Goor
0547 286 000