Werkvoorbereider

Alkondor is op zoek naar een Werkvoorbereider.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-8-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Werkvoorbereider zorg je ervoor dat de afdelingen Productie en Montage de juiste informatie krijgen om hun werkzaamheden op en top uit te kunnen voeren. Jij kan uitstekend plannen en organiseren, maar vooral de juiste boodschap overbrengen is belangrijk zodat het project op rolletjes verloopt. In deze rol werk je intensief samen met je projectteam. Jij bent verantwoordelijk voor de levering van de materialen op het juiste moment en je houdt de voortgang van het project goed in de gaten. Al met al is het een dynamische functie waarbij jij als Werkvoorbereider nooit stil zit. Je moet veel dingen tegelijk doen, hebt veel contact met leveranciers én je kunt knopen doorhakken. Dit is echt een uitdagende fulltime functie!


Als Werkvoorbereider…

 • Bereid je alle gegevens voor om een optimale productie en montage gerealiseerd te krijgen;
 • Ontleed je de werktekeningen van collega’s en creëer je de materiaalbehoefte;
 • Neem je deel in het projectteam;
 • Ben je verantwoordelijk voor de bestelling en levering van alle materialen die nodig zijn voor de productie en montage;
 • Draag je de productie- en montagegegevens over naar de betreffende afdelingen;
 • Heb je regelmatig contact met leveranciers;
 • Ben jij de spin in het web tussen diverse afdelingen.

Functievereisten

 • Je hebt hbo-werk/denkniveau van de opleidingen Bouwkunde of Werktuigbouwkunde;
 • Je hebt goede kennis van het Microsoft Office pakket;
 • Kennis van BIM360, Logikal en Trimergo is een pré;
 • Ervaring in de gevelbranche is een pré;
 • Je hebt uitstekende communicatieve kwaliteiten;
 • Je bent punctueel, accuraat en je hebt een goed organisatievermogen.


Aanbod

Je gaat werken in een collegiale, open en prettige sfeer met voldoende ontwikkelingsvrijheid, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Alkondor biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstuitkering en een pensioenregeling. Je kunt per direct beginnen aan deze fulltime functie.

Bedrijfsprofiel Alkondor Geveltechniek B.V.

Voor we je meer vertellen over deze functie, stellen we onszelf eerst aan je voor: Het maken van gevelconstructies is vakwerk. Ons vakwerk! Wij zijn Alkondor. Met een team van meer dan 100 enthousiaste, betrokken, gedreven én gezellige vakmensen creëren we totaalconcepten. We werken dagelijks aan de projectmatige engineering, productie en montage van gevelconstructies en hebben ons opgewerkt tot vooraanstaand gevelspecialist. We zijn innovatief, hebben lef en streven ernaar om in de gevelbranche de meest betrouwbare, innovatieve en creatieve partner te zijn.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Alkondor. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wegtersweg 7
7556BP HENGELO