Online Marketeer

Heb jij passie voor online marketing? Ken jij SEA, Meta en andere advertentie kanalen op je duimpje? Ben jij analytisch sterk? Dan heeft Alien Trick de perfecte vacature voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-4-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Online Marketeer ontwikkel en beheer je SEA en Social media strategieën en weet je het bereik en het aantal conversies van onze klanten te verhogen. Met jouw passie voor online marketing en analytische skills weet jij effectieve campagnes op te zetten die aansluiten bij de doelstellingen en doelgroep van de klant. Je monitort en analyseert campagneprestaties en optimaliseert daarmee de campagnes. Vervolgens stel je maandelijkse rapportages en evaluaties op om de klant te informeren over de behaalde resultaten. Verder zoek je naar nieuwe kansen en trends in de markt om campagnes nog verder te verbeteren. Je komt terecht in een gezellig en professioneel team waar je verantwoordelijkheid krijgt en de ruimte om jouw ideeën tot leven te brengen.


Verwachten we dat je alles weet en bent uitgeleerd? Nee, natuurlijk niet. Wij geven je de kans om je talenten en je soft skills verder te ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven te halen.

Functievereisten

  • 2+ jaar aantoonbare werkervaring als Online Marketeer of vergelijkbare rol.
  • Bachelor's degree in Marketing, Communicatie, Multimedia of relevant vakgebied.
  • Je hebt ervaring met verschillende platformen zoals Google Ads, Google Analytics, Google Search Console, Meta Ads, LinkedIn Ads etc.
  • Je werkt nauwkeurig en bent initiatiefrijk.
  • Goede schriftelijke en mondelinge communicatie in het Nederlands en Engels.
  • Proactief, analytisch en up-to-date kennis van Google en social media.

Bedrijfsprofiel AlienTrick

Wij geloven in kennis, creativiteit en technologie. In 1999 zijn wij op aarde gekomen om de wereld kennis te laten maken met AlienTrick. Wij zijn een fullservicebureau, waar het bedenken en uitvoeren van strategieën en campagnes centraal staat. We gaan langdurige relaties aan en begeleiden je bij een project van A tot Z. Onze kennis van diverse specialismen zorgt ervoor dat we je full service kunnen bedienen. AlienTrick staat voor buitenaards, innovatief, persoonlijk, creatief en openstaan voor het onbekende. We zijn daarom gevestigd op een bijzonder plekje op aarde: AREA 51. Vanuit deze locatie is AlienTrick er voor diegene die de beste wil zijn. Met al onze kennis en creativiteit zoeken wij constant de uitdaging op. We willen inspireren met onze innovatieve creaties. Samen met jou gaan we voor het allerbeste. We hebben ervaring met: • Marketing en communicatie; strategische marketing en communicatie, online marketing en copywriting. • Design; het ontwerpen en ontwikkelen van huisstijlen en promotiemateriaal. • Motion; het creëren van motion graphics, 3D-animatie en commercials. • Web; van design tot het ontwikkelen van websites, webshops en intranet portals. • Software & Apps; het ontwikkelen van op maat gemaakte software en applicaties.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Alien Trick. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo
074 - 7620 223