Content Creator

Alien Trick is op zoek naar een social gedreven Content Creator met liefde voor creativiteit, innovatie en teamwork.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-4-2024
Aantal uur
20
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Onze ideale kandidaat leeft voor social media & campagnes en kan niet anders dan creatief zijn. Platforms zoals Instagram, Facebook en LinkedIn hebben geen geheimen voor jou! Je hebt ervaring met het maken van sociale berichten (statisch, video, GIF's), advertenties en website banners.


Wat ga je doen?

Als maker van digitale content bij AlienTrick krijg je de kans om out-of-the-box content te creëren voor sociale kanalen, wereldwijde campagnes, websites, nieuwsbrieven en meer. Alles voor de (social) brand building van de klant! Je bent betrokken bij het hele proces: ideevorming, brainstormen en het pitchen van ideeën van planning tot uitvoering. Doordat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste formaten en features van digital en social media weet jij krachtige content te maken voor de klant. Jouw designs zijn gericht op conversie en de doelstellingen die we samen met de klant hebben bepaald.


Je werkt hierbij veel samen met onze Content Marketeer en je collega Designers. Verwachten we dat je alles weet en bent uitgeleerd? Nee, natuurlijk niet. Wij geven je de kans om je talenten en je soft skills verder te ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven te halen.

Functievereisten

  • Ervaring als Content Creator, Designer, Grafisch Ontwerper of vergelijkbare rol.
  • Bachelor's degree in Marketing, Grafisch Ontwerp, Communicatie, Multimedia of relevant vakgebied.
  • Passie voor sociale media en in staat om boeiende concepten te maken, te produceren en te plaatsen.
  • Goede beheersing van Photoshop en Illustrator, bij voorkeur heb je ook kennis van After Effects en Premiere Pro.
  • Blij worden van het creëren van visueel aantrekkelijke middelen om het merk vooruit te helpen.
  • Sterk portfolio van content en design voor sociale kanalen.
  • Goede schriftelijke en mondelinge communicatie in het Nederlands en Engels.
  • Proactief in creatieve concepten en ideeën genereren.

Bedrijfsprofiel AlienTrick

Wij geloven in kennis, creativiteit en technologie. In 1999 zijn wij op aarde gekomen om de wereld kennis te laten maken met AlienTrick. Wij zijn een fullservicebureau, waar het bedenken en uitvoeren van strategieën en campagnes centraal staat. We gaan langdurige relaties aan en begeleiden je bij een project van A tot Z. Onze kennis van diverse specialismen zorgt ervoor dat we je full service kunnen bedienen. AlienTrick staat voor buitenaards, innovatief, persoonlijk, creatief en openstaan voor het onbekende. We zijn daarom gevestigd op een bijzonder plekje op aarde: AREA 51. Vanuit deze locatie is AlienTrick er voor diegene die de beste wil zijn. Met al onze kennis en creativiteit zoeken wij constant de uitdaging op. We willen inspireren met onze innovatieve creaties. Samen met jou gaan we voor het allerbeste. We hebben ervaring met: • Marketing en communicatie; strategische marketing en communicatie, online marketing en copywriting. • Design; het ontwerpen en ontwikkelen van huisstijlen en promotiemateriaal. • Motion; het creëren van motion graphics, 3D-animatie en commercials. • Web; van design tot het ontwikkelen van websites, webshops en intranet portals. • Software & Apps; het ontwikkelen van op maat gemaakte software en applicaties.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Alien Trick. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo
074 - 7620 223