Stage Design

Alientrick heeft een stageplek voor een nieuwsgierige online creatieveling!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Heb jij een ongekende passie voor alles wat met digitale vormgeving te maken heeft, een scherp oog voor detail en een creatief denkvermogen? Leef je voor Social media en maken jouw online visuele uitingen het verschil? 


Wat ga jij doen

Wij zijn op zoek naar nieuwe, jonge en frisse talenten die ons gaan helpen op het gebied van design, UX/UI en social media. Ben jij deze online creatieveling om met ons de laatste (web)trends te onderzoeken, vette designs te maken en samen een groots, social kingdom op te bouwen?

Bedrijfsprofiel AlienTrick

The creative cosmic agency

Wij zijn een hecht team van Aliens en hebben ons de afgelopen periode ontwikkeld tot een future-proof digital agency dat design en technology integreert in alles wat we doen. Ons kantoor in Hengelo beschikt over veel talent, met uiteenlopende invalshoeken, denk aan: motion graphic designers, front end- en software developers en digital marketeers. Hierdoor kunnen wij geïntegreerde oplossingen bieden aan gave klanten, zoals LG, Rosen, JBL, HarmanKardon, De Monnik Dranken en nog veel meer bedrijven.


We lunchen samen en hebben uiteraard een vrijdagmiddagborrel. We zijn liefhebbers van lekker eten en drinken. Tijdens de pauze een stevig stuk wandelen of even uitrusten op het dakterras, wat je maar wilt! Ben jij een goed gezelschap, teamplayer en een topper? Dan zoeken wij jou!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Alientrick. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo
074 - 7620 223