Bankwerker

Aeronamic is op zoek naar een Bankwerker.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jij gaat aan de slag op de afdeling Machining. In deze rol werk je met producten van hoge kwaliteit en verschillende materialen, zoals aluminium, titanium en inconel. Jullie zorgen dat de producten voldoen aan alle eisen!


Taken en verantwoordelijkheden

Jij bent zelfstandig bezig met het afbramen van producten. Denk hierbij aan verschillende onderdelen voor de vliegtuigbranche. Naast het afbramen voer je ook nog andere taken uit die bestaan uit: sub assembleren van onderdelen (persen van studs, monteren van helicoils en lijmen van onderdelen). Ook markeer je de onderdelen door gebruik te maken van een lasergraveerbank of via chemical etch marking om er voor te zorgen dat de producten  traceerbaar zijn. Samen met jouw collega’s overleg je om de productie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Jullie zorgen dat de planning, productkwaliteit en de voortgang altijd op nummer één staat!


Als Bankwerker werk jij met kleine series van maximaal 20 stuks. Ook kom jij met wel 30 verschillende onderdelen in aanraking. Door het gebruik van een precisiecamera controleer jij of de producten voldoen aan alle maatvoering van  0.07 mm. Hoog precisiewerk! Maar daar draai jij je hand niet voor om!


Ook dit ga je doen:

 • Het product nameten met een ruwheidsmeter en contourograaf
 • Handmatig afbramen
 • Het sub-assembleren van onderdelen
 • Lasermarkeren
 • Chemical etch marking

Functievereisten

 • Minimaal een afgeronde mbo 2 opleiding richting metaal(bewerking).
 • Minimaal 1-2 jaren werkervaring in een metaal-maakbedrijf.
 • Werken volgens de gestelde kwaliteitseisen.

Aanbod

 • Direct dienstverband bij Aeronamic. Dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie. Wij willen graag samen mooie resultaten behalen, dus de intentie is om vanuit een tijdelijke aanstelling toe te werken naar een vast contract. Jouw nieuwe collega’s zijn hier gemiddeld 11 jaar in dienst.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Goed salaris (€ 2.750 – 2.950), reiskostenvergoeding (aangepast op jouw reisafstand tot een max. van 50 km), pensioenregeling via Pensioenfonds PME, 28 vakantiedagen en 12 atv-dagen.
 • Meerdere bonusuitkeringen per jaar! Wij geloven dat onze medewerkers gezamenlijk zorgen voor het succes van de organisatie. Om dit te belonen ontvang je jaarlijks in november een eindejaarsuitkering van 3% over jouw bruto jaarsalaris. Ook krijg je ieder jaar in juli een middenjaarsuitkering van 4% over jouw bruto jaarsalaris. Daarnaast ontvang je een variabele resultaatafhankelijke uitkering van max. 3%. Als medewerker word je dus ontzettend gewaardeerd!
 • Werken in dagdienst én flexibele werktijden. Je hebt een 40-urige werkweek, waarbij je vrij bent om jouw werktijden zelf in te delen. Je hebt de mogelijkheid om te starten tussen 07:00 – 10:00 uur en afhankelijk hiervan maak je een werkdag van 8 uur.
 • Bijdrage zorgverzekering. Omdat wij jouw gezondheid belangrijk vinden, krijg je een maandelijkse bijdrage van € 165,83 bruto voor je zorgverzekering! Daarnaast bieden wij elke drie jaar een preventief medisch onderzoek aan.
 • Voordelige pensioenopbouw. Wij betalen 77% van jouw pensioenpremie, dat is meer dan de meeste andere werkgevers!
 • Aeronamic moedigt ontwikkeling aan! Wij zijn een groot voorstander van jezelf continu te blijven ontwikkelen. Wij moedigen het volgen van opleidingen, cursussen, trainingen aan en geven jou hier alle ruimte toe. Dit kan zowel op het gebied van functie of loopbaanmogelijkheden zijn.
 • Diverse leuke personeelsactiviteiten! Jaarlijks heb je een leuk teamuitje met jouw afdeling en wordt er een feest voor alle medewerkers georganiseerd. Om het thuisfront er ook bij te betrekken organiseren wij om het jaar een gezellige familiedag. En natuurlijk laten wij de feestdagen niet voorbijgaan zonder een tof kerstfeest!

Bedrijfsprofiel Aeronamic

Bij Aeronamic ga jij de uitdaging aan om onderdelen voor de vliegtuigindustrie te maken. Ondanks dat jij 150 collega’s krijgt, zijn wij met name trots op het familiegevoel. Dit  hebben wij door de jaren heen weten te behouden. Niet voor niets werken jouw nieuwe collega’s hier gemiddeld al 11 jaar!


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aeronamic. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Planthofsweg 79
7601 PJ ALMELO
0546 - 545 773