Junior Mechanic

Word jij AELS Junior Mechanic?

Dan ga je samen met jouw collega’s vliegtuigen demonteren op Twente Airport!

Een veelzijdige baan op een bijzondere werkplek!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Dit demonteren gebeurt als het ware via omgekeerde montage, waaraan behoorlijk wat richtlijnen verbonden zijn. Gelukkig doe je dit niet alleen. Je gaat samenwerken met ervaren collega’s die jou alle kneepjes van dit mooie vak gaan leren. Samen met hen zorg je ervoor dat de onderdelen weer terug in de luchtvaart worden gebracht.

Functievereisten

 • Minimaal MBO werk en denkniveau.
 • Je sleutelt graag aan fiets, tractor of brommer, je hebt als monteur enige sleutel-ervaring en/of je hebt een vliegtuigmonteur-opleiding niveau 2 afgerond.
 • Jij bent proactief en sterk oplossingsgericht.
 • Je beheerst de Nederlandse taal en bent bedreven met de Engelse taal.
 • Je bent gemotiveerd, ambitieus, enthousiast en sociaal.
 • Je bent woonachtig in omgeving Twente of bent bereid daarnaartoe te verhuizen.

Aanbod

 • De kernwaarden van AELS zijn: Being the best, Outside the box, Sustainable en Smile. We leggen je graag uit wat we daarmee bedoelen.
 • Een unieke werkplek op de Technology Base Twente Airport.
 • 40-urige werkweek met een marktconform salaris.
 • Veel ruimte voor persoonlijke en loopbaanontwikkeling.
 • Een enthousiast team met passie voor techniek en vliegtuigen.

Bedrijfsprofiel AELS

Aircraft End-of-Life Solutions, kortweg AELS,  biedt een volledige ‘end-of-life’ oplossing voor commerciële vliegtuigen: van aankoop tot de verkoop van het laatste bruikbare onderdeel. Het vliegtuig wordt tot de laatste schroef gedemonteerd en alle materialen die niet teruggaan naar operationele vliegtuigen worden gerecycled. Al meer dan 15 jaar lang zijn wij aan het groeien in een unieke niche van de luchtvaartindustrie en inmiddels staan we bekend als een toonaangevende en duurzame speler in de after-market voor vliegtuigonderdelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van AELS. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Vliegveldstraat 100, H8 + H9
7524 PK Enschede
088 - 2357 000