Digital Account Manager

Adwise is op zoek naar een Digital Account Manager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Digital Account Manager ben je onderdeel van Client Services. Dit team binnen Adwise is verantwoordelijk voor het succes en de groei van onze opdrachtgevers en laat hiermee onze eigen business ook groeien. Onze Digital Account Managers zijn de dagelijkse strategisch en tactische sparringpartners voor onze opdrachtgevers. Samen met het team ben je de katalysator voor innovatieve en geïntegreerde projecten en cases binnen alle disciplines binnen Adwise. Client Services is centraal gepositioneerd in onze organisatie. Dichtbij de opdrachtgevers en het middelpunt van alles wat we voor ze doen.


Onze Digital Account Managers zijn niet gewoon “account mensen”. Ze denken en acteren als CMO’s en marketingmanagers. Dat betekent dat ze heel dicht bij onze opdrachtgevers staan en ze helemaal begrijpen. Dat gaat verder dan alleen de producten en diensten die we leveren. Het zijn T-shaped marketeers en ondernemers die de organisatie van onze opdrachtgevers behandelen alsof het hun eigen is #beyourcustomer.


Als Digital Account Manager vertegenwoordig je de stem van de opdrachtgever binnen onze organisatie. Tegelijkertijd behoudt je een objectief perspectief op hoe we opdrachtgevers kunnen versnellen in hun business en kijk je hoe we de doelstellingen en verwachtingen kunnen overtreffen. Als Digital Account Manager ben je gelijktijdig business partner, challenger, marketing en performance strateeg, ondernemer en de vertrouwde adviseur van onze opdrachtgevers.


Wat jij gaat doen


Dus, lang verhaal kort: wat ga jij als Digital Account Manager doen binnen Adwise? Je draagt de dagelijkse performance verantwoordelijkheid van jouw opdrachtgevers. Ook zorg je ervoor dat onze klanten tevreden zijn dat je team met digital specialisten weten wat ze moeten doen. Want dankzij jou verloopt het proces vlekkeloos, worden verwachtingen overtroffen en realiseren we groei voor onze opdrachtgevers. Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor de performance strategie en de roadmap realisatie van de grotere opdrachtgevers binnen je team. Je bewaakt voortgang op KPI's, deliverables en budgetten op accountniveau, de impact die we leveren én dat ook alle stakeholders dit ervaren.


Je bent sparringspartner op tactisch niveau en informeert, inspireert en adviseert opdrachtgevers proactief ten aanzien van kansen, bedreigingen en onbenutte potentie. Door jouw tactische inzicht zorg je ervoor dat we continu de juiste inzet van en synergie tussen performance channels, platformen en content inzetten. Samen zorgen we ervoor dat opdrachtgevers in hun business case als eerste profiteren van de nieuwste innovaties en slimste verbindingen.


Met jouw heldere briefing kan het team aan de slag of lopende campagnes bijsturen. Je zorgt voor een actuele (ERP) administratie en stuurt op de winstgevendheid van jouw projecten en tijdige facturatie. Je viert successen met het team en neemt je verantwoordelijkheid als er iets misgaat.

Functievereisten

  • Je hebt een relevante HBO-/WO-opleiding afgerond;
  • Je werkt al 3-5 jaar in een commerciële / adviserende rol in de digitale branche;
  • Je bent communicatief ijzersterk, stelt altijd de juiste vragen en vertaalt zo moeiteloos de behoeften van klanten naar onze diensten;
  • Je hebt een passie voor digital, bent resultaatgericht en je kunt goed plannen en organiseren;
  • Belangrijke pré: je hebt ervaring in de wereld van digital agencies.
  • Je bent woonachtig in Nederland en spreekt zowel vloeiend Nederlands als Engels op professioneel niveau.

Aanbod

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Werken waar en wanneer je wilt
  • Healthy lunches, sporten en ontspannen
  • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Adwise. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 10
7609 RD Almelo
0546 - 80 74 80