CRO Specialist

Adwise is op zoek naar een CRO Specialist.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jij bent te omschrijven als gedreven, innovatief, stressbestendig, (zelf)kritisch (maar je kunt op zijn tijd ook om jezelf lachen) en voelt je thuis in een multidisciplinair team.


Je hebt een grote passie voor jouw vakgebied en je zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Je weet wat er speelt in de markt, houdt innovaties nauwlettend in de gaten en deelt jouw ontdekkingen met het team. Doordat je altijd up-to-date bent weet je op tijd kansen te signaleren en deze te vertalen naar een toegevoegde waarde voor ons merk. We geven jou hier graag de ruimte voor.


Daarom word je minimaal 10% van jouw tijd vrij gepland om te kunnen besteden aan het opdoen van nieuwe kennis en het werken aan innovatieve projecten. Zo zorgen we ervoor dat we voorop blijven lopen in onze markt.


Je begint altijd met het inventariseren van hetgeen er al is. Samen met de klant en het team bepaal je vervolgens de doelen voor de komende periode en de manier waarop je deze wilt behalen.


Vervolgens ga je aan de slag. Het CRO-proces gebruik je als houvast om continue te blijven verbeteren. Je begint met het in kaart brengen van optimalisaties, door deze juiste te prioriteren weet je zeker dat je werkt aan de optimalisatie die de klant het meeste resultaat oplevert. Dat is lekker, want daar doe je het uiteindelijk voor!

Door te testen valideer je de door jouw gestelde hypotheses, zo weet je zeker dat je aanpassing impact maakt. Al deze resultaten maak je inzichtelijk en deel je met zowel de klant als je team.


Uiteraard doe je dit niet alleen. Je werkt samen in een team van marketeers, strategen, data-specialisten & andere UX- en CRO specialisten. 

Functievereisten

  • Je bent analytisch en kritisch;
  • Je durft te staan voor je (onderbouwde) mening;
  • Sterke consultancy vaardigheden;
  • Ervaring als CRO of UX specialist;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Aanbod

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Werken waar en wanneer je wilt
  • Healthy lunches, sporten en ontspannen
  • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Adwise. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 10
7609 RD Almelo
0546 - 80 74 80