Technoplanning B.V.

Technoplanning is een familie bedrijf waar liefde voor maatwerk interieurs en samen ontwikkelen wordt doorgegeven van generatie op generatie. Interieurs zijn plaatsen waar mensen elkaar ontmoeten, werken, thuis voelen. Ze zijn de plaatsen waar we tijd doorbrengen, alleen en met anderen. Elk met een specifieke behoefte. Die behoefte staat centraal.

Lees hieronder meer
 
logo Technoplanning B.V.

Nieuwe designs, veranderende markten, trends en technische vernieuwingen. We ontwikkelen ons elke dag. Eén ding verandert niet: onze waarden.

 

Ons bedrijf is gevestigd in Twente. We zijn creatief, duidelijk en nuchter. Dat zie je terug in onze mensen en ons werk. Plezier, kwaliteit en samen werken gaat alleen in een omgeving waar de waarden gekoesterd en gedeeld worden. Alleen samen maken we het project tot een succes.

Wat doen we precies?

Elk project vraagt een passende invulling. We hebben praktisch alles zelf in huis. Afhankelijk van de vraag voeren we uit. Van enkel engineering, productie en montage tot concept, advies en ontwerp.

 

Als interieur ontwikkelaars maken we kwaliteit. Onze engineers, meubelmakers en monteurs maken een plan op papier tot een werkelijk meubel en interieur. Dat vraagt om puur vakmanschap, kennis en ervaring.

 

We werken met eigen engineers en met een eigen productie. Vanaf de tekening bij de projectleider op kantoor is er doorlopend contact met de werkplaats en de montage locatie.

 

Onze meubelmakers werken met machines en met de hand aan de interieurs. Wanneer de meubels klaar zijn komen we het monteren met eigen monteurs.