ROZ Groep

ROZ helpt bij alle fasen van het ondernemerschap: van starten tot stoppen en alles daar tussenin

 

De bevordering van ondernemerschap. Dat is waarvoor ROZ zich iedere dag inzet, al sinds 2005, voor bijna alle gemeenten in Twente en de Achterhoek. Dat doen ze door het bieden van een breed scala aan diensten voor ondernemers en starters. ROZ wil de kansen op succesvol ondernemerschap zo groot mogelijk maken. 

logo ROZ Groep
Lees hieronder meer

Contactinformatie

ROZ Groep
Enschedesestraat 164
7552 CL Hengelo
+31 (0)74 2415 100 info@rozgroep.nl www.rozgroep.nl
Hulp bij starten

ROZ helpt starters bij het waarmaken van hun ambities en dromen om een eigen bedrijf te starten met het groepsgewijze trainings- en begeleidingsprogramma ‘Succesvol van start’. Ook tijdens en na de start kunnen starters bij ROZ terecht.

Hulp bij ondernemen

Ook ondernemers met een uitdaging of vraag kunnen een beroep doen op begeleiding, coaching en trainingen via ROZ. ROZ beschikt over een coachpool van (oud-)ondernemers en mensen uit de coaching die klaar staan om met starters en ondernemers te sparren. En ROZ heeft een uitgebreid trainingsaanbod, met thema’s als financiën, administratie, sales en (online) marketing.

Mogelijkheden voor ondernemers in financiƫle problemen

Ondernemers die in de financiële problemen zijn geraakt, bijvoorbeeld door wanbetalers, schade of een onverwacht hoge belastingaanslag, staan er niet alleen voor. De overheid heeft hiervoor de Bbz-regeling (Besluit bijstandverlening zelfstandigen), die ROZ voor de bijna alle gemeenten in Twente en de Achterhoek uitvoert. Het Bbz kent twee mogelijkheden voor ondernemers; een inkomensaanvulling en het bedrijfskrediet. Daarnaast biedt ROZ schuldhulpverlening aan ondernemers met schulden.  

Sociaal ondernemen

Maatschappelijke impact creëren als ondernemer. Dat stimuleert ROZ met advies, een klankbord, trainingen en een netwerk voor sociaal ondernemers of mensen die de ambitie hebben om te starten met een sociale onderneming. 

 

De dienstverlening van ROZ is veelal kosteloos, omdat zij dit in opdracht van de gemeenten verzorgen.

Actualiteit #ROZ Groep