Plegt-Vos Bouwgroep

Plegt-Vos is een familiebedrijf met een rijke ondernemerstraditie. De cultuur is open, de lijnen zijn kort en het gevoel van verantwoordelijkheid is groot. Al ruim 115 jaar passen we ons aan aan de veranderende omgeving. Dat doen we met een gezonde dosis ambitie en daadkracht.

Lees hieronder meer
 
logo Plegt-Vos Bouwgroep
Ons bedrijf

Plegt-Vos Bouwgroep is een landelijke bouwonderneming met vestigingen in Utrecht, Hengelo, Assen en Langeveen. Het hoofdkantoor is in Hengelo. In al onze vestigingen samen werken circa 450 mensen. Onze omzet ligt rond de €250 miljoen. De kracht van ons bedrijf ligt in het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van onroerend goed. We doen dit voor overheden, ontwikkelaars, beleggers, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en bedrijven in Nederland. Kennis van mensen is daarbij cruciaal. We ontwikkelen en bouwen immers voor mensen. Voor hen bedenken we slimme en toekomstgerichte oplossingen. We denken daarin mee en we denken vooruit. In alles wat we doen streven we naar woon-, werk- en leefplezier. Nu en in de toekomst.

Visie

De toekomst is een uitdaging. Een uitdaging die wij graag aangaan. Wij verwerken de wensen van morgen in de oplossingen van vandaag. Onze belangrijkste drijfveer: een bijdrage leveren aan onze omgeving en het woon-, werk- en leefplezier van onze klanten en onze medewerkers vormgeven. Nu en in de toekomst. Daarvoor zetten we al onze kennis van ons vak én van mensen in. Het verschil maken en van betekenis zijn voor mens en maatschappij. Dat is waar we het voor doen.