Odink & Koenderink B.V.

Al meer dan 100 jaar leverancier van betrouwbare en duurzame oplossingen.  Odink & Koenderink levert totaaloplossingen voor het laagspanningsnetwerk. Met passie, en gewapend met 100 jaar kennis zoeken wij samen met onze klanten naar de beste oplossing. Onze systemen worden volledig in-house geproduceerd. Zowel de behuizing als verdeler wordt compleet geëngineerd & geassembleerd tot de totaaloplossing die wij onze klanten bieden.

 

Lees hieronder meer
 
logo Odink & Koenderink B.V.
Over ons

Odink & Koenderink Nederland BV levert totaaloplossingen voor het laagspanningsnetwerk voor onder andere netbeheer, (rail)infra en openbare verlichting. Met passie, en gewapend met 100 jaar kennis zoeken wij samen met onze klanten naar de beste totaaloplossing.

Al 100 jaar specialist in totaaloplossingen voor het laagspanningsnetwerk

In 1920 startte Odink & Koenderink met de productie van schakelmateriaal en ontploffingsveilige schakelkasten. Inmiddels heeft Odink & Koenderink dus al meer dan honderd jaar ervaring met het ontwikkelen van producten en systemen voor het laagspanningsnetwerk en hebben wij ons bewezen als betrouwbare kennispartner voor onze klanten.

Klantspecifiek samengesteld

Odink & Koenderink onderscheidt zich door het leveren van maatwerk totaaloplossingen. Samen met onze klant brengen wij de behoeften in kaart en ontwikkelen wij het gewenste systeem. Flexibiliteit en maatwerk, meedenken en zoeken naar mogelijkheden en oplossingen voor de diverse markten en gebruikers zijn daarom een vanzelfsprekendheid.

Gecertificeerde Totaaloplossingen

Onze systemen worden volledig in-house geëngineerd, geproduceerd & geassembleerd. Vervolgens wordt het systeem uitvoerig getest en als gecertificeerde totaaloplossing geleverd.