IKBINDR

IKBINDR. Voor inwoners en werkgevers in Twente. Voor iedereen die een zetje nodig heeft om de stap te zetten naar scholing. Voor ondernemers die samen willen investeren in scholing van medewerkers. IKBINDR door Twents Fonds voor Vakmanschap helpt inwoners in Twente met een (gratis) loopbaangesprek en een 50% bijdrage van de scholingskosten!

logo IKBINDR
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Thorbeckelaan 184
7604 XK Almelo
www.ikbindr.nl

Global Goals

Leven Lang Ontwikkelen!

Werk verandert. Functies verdwijnen. Nieuwe banen ontstaan. Leren en ontwikkelen is daarom belangrijk om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. En mee te kunnen bewegen bij alle nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Daarom investeren we in Leven Lang Ontwikkelen. Daarmee houden we onze Twentse economie vitaal. 

Scholingscheque

Iedereen uit Twente die zich wil om- of bijscholen in een richting waarmee de positie op de arbeidsmarkt versterkt wordt, kan een scholingscheque van Twents Fonds voor Vakmanschap aanvragen. De cheque kan gebruikt worden om je binnen je vakgebied te ontwikkelen, maar biedt ook de mogelijkheid om jezelf klaar te stomen voor een ander beroep in een andere branche. Zoals bijvoorbeeld de Zorg, Techniek, Energie of ICT. 

Loopbaangesprek

Weet je nog niet goed wat je wilt? Waar jouw talenten liggen of welke scholingsmogelijkheden er zijn? Meld je ook dan aan en ga in gesprek met één van onze loopbaanconsulenten van Leerwerkloket Twente of het Loopbaanstation. 
 

IKBINDR door Twents Fonds voor Vakmanschap

Met de IKBINDR campagne inspireren en motiveren we alle inwoners van Twente te investeren in Leven Lang Ontwikkelen en dus hun toekomst. We brengen iedereen in contact met de mensen én de middelen die nodig zijn om de stap naar omscholing of bijscholing te zetten!

Criteria

Je woont in Twente
De scholing versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt
De opleider is een erkende onderwijsinstelling
50% bijdrage voor de scholingskosten
Alle niveaus van scholing zijn mogelijk*
 
*Uitzondering: heb je een HBO-/WO diploma, dan kan je gewenste scholing maximaal MBO niveau 4 zijn.
 
Werkgevers
Het IKBINDR platform verbindt inwoners, werkgevers, onderwijs en overheid in Twente onderling. Want samenwerken is essentieel. Daarom zijn veel werkgevers in Twente al IKBINDR ambassadeur. Hiermee dragen ze bij aan een positieve leercultuur en scholing van (toekomstige) medewerkers. Dat doen we samen, ieder 50%. Zo houden we onze regio arbeidsfit. Leven Lang Ontwikkelen uitdragen maakt de IKBINDR ambassadeur bovendien een aantrekkelijke werkgever. Een vast contactpersoon helpt elke ambassadeur met de loopbaan- en scholingsvragen. Aansluiten als ambassadeur is kosteloos. 
 

Het IKBINDR platform verbindt inwoners, werkgevers, onderwijs en overheid in Twente onderling. Want samenwerken is essentieel. Daarom zijn veel werkgevers in Twente al IKBINDR ambassadeur. Hiermee dragen ze bij aan een positieve leercultuur en scholing van (toekomstige) medewerkers. Zo houden we samen onze regio arbeidsfit. Leven Lang Ontwikkelen uitdragen maakt de IKBINDR ambassadeur bovendien een aantrekkelijke werkgever. Een vast contactpersoon helpt elke ambassadeur met de loopbaan- en scholingsvragen. Aansluiten als ambassadeur is kosteloos.

Ook een scholingscheque aanvragen?
Meld je aan: https://www.ikbindr.nl/aanvraag-scholingscheque