Dynteq

Industrieel ontwerpers sinds 2005. We zijn vernieuwers. In hoe producten eruit zien, maar ook in het slim samenbrengen van verschillende functies en technieken in een product of proces. Het moet beter, sneller of anders, altijd voorwaarts! Met innovatieve technieken, maar altijd met passie voor tijdloos en aansprekend design, met IQ en EQ.

 

Lees hieronder meer
 
logo Dynteq

Contactinformatie

Vliegveldstraat 100, B514
7524 PK ENSCHEDE
053 - 436 73 33
Ontwikkelaars door vooruitgang

De wereld is voortdurend in ontwikkeling. Het klimaat verandert, de wereldbevolking groeit en steden worden groter en drukker. Processen, vervoersoplossingen of producten moeten steeds beter en slimmer. Aan deze uitdagingen voegen we graag onze vernieuwingskracht toe. Het nut, de noodzaak en de huidige maatschappelijke uitdagingen ('global goals') zijn ons vertrekpunt om nog betere en mooiere producten te maken of processen slimmer in te richten.

 

Strategie en concept

Kennis van trends, de markt en de wil om producten en processen beter te maken. Wat bepaalt het verschil in de markt, welke technologie is relevant? Design en gebruikerservaring wordt steeds meer een concurrentievoordeel.
Vanuit een heldere strategie, ervaring met diverse markten en technologieën ontwikkelen we een designconcept waarin techniek en design met elkaar in balans zijn

 

Design en engineering

Tijdens het ontwerpen en ontwikkelen zijn functionaliteit, vormgeving en maakbaarheid bepalend. We creëren de juiste synergie tussen deze disciplines, voor een op alle niveaus doordacht resultaat. Een product dat, en daar gaan we voor bij Dynteq, de verwachtingen overtreft.

 

Prototyping en definitief product

Van elk ontwerp maken we gedetailleerde en werkende prototypes. Waar nodig doen we gebruikers- en mechanische testen, en leggen we het langs de lat van de normen, eisen en wetgeving. We kunnen de complete productie, assemblage en levering verzorgen. Hierbij schakelen we ons internationale netwerk van leveranciers in.

 

Onze aanpak

Elk product of proces dat wij ontwikkelen of verbeteren heeft zijn eigen kenmerken en voorwaarden. Soms vraagt het om design en soms zijn de technieken of kostprijs bepalende factoren. Dit bepaalt mede onze aanpak. We kijken steeds weer welke kennis en mensen het beste bij de vraag passen.

 

Samenwerken

Wij worden graag als verlengstuk van een organisatie gezien. Als team van vernieuwers met specifieke kennis op het gebied van industrieel ontwerp, technologie en innovaties die er in het vakgebied spelen. Om zo blijvend te kunnen verbeteren, altijd vooruit.
De juiste synergie is hierbij een belangrijke succesfactor. Samen met de opdrachtgever, samen met leveranciers, maar ook in samenwerking met de eindgebruiker.