Brandtechniek

Brandtechniek Nederland BV kan ook uw organisatie volledig ontzorgen op het gebied van brandveiligheid. Wij werken uitsluitend met vakmensen en richten ons op kwaliteit en duurzame oplossingen. Wij bestrijken het hele vakgebied van beleid omtrent brandveiligheid tot innovatieve maatwerk oplossingen in complexe vraagstukken.  

Lees hieronder meer
 
logo Brandtechniek

Contactinformatie

Euregioweg 283-A
7532 SM Enschede
085 - 4899292
Over Brandtechniek

Brandtechniek Nederland BV is NCP REOB, KIWA en in België Apragaz NBN S21-050 gecertificeerd.

 

Brandtechniek Nederland BV is REOB-erkend en is daarmee gekwalificeerd om het jaarlijks onderhoud en controle van blusmiddelen uit te voeren. Voor het onderhoud aan uw blustoestellen werken wij volgens de voorgeschreven kwaliteitsnormen NEN 2559, NEN 2659 en NEN 671-3. Ook voor België zijn wij gekwalificeerd door Apragaz, hierdoor mogen wij ook blusmiddelen keuren in België. Zie ook verantwoordelijkheden Kleine Blusmiddelen België.

 

De keerklepcontrole voeren wij uit conform NEN1006. Terugstroombeveiligingen worden gecontroleerd en gekeurd volgens één van de drie in Waterwerkblad 1.4 G. vastgestelde testmethoden.

 

Wij leveren en onderhouden diverse brandmeldinstallaties zowel conventioneel als analoog. Conform de NEN 2535 en NEN 2575 plaatsen wij de installaties. Het onderhoud voeren wij uit conform de NEN 2654, daarnaast kunnen wij de klant volledig ontzorgen door ook de beheerders taken over te nemen.

 

Ook plaatsen en onderhouden wij lage druk watermistinstallaties conform de voor dat object geldende regelgeving. Voor de lage druk watermist installaties maken wij gebruik van hoogwaardige producten, van onze leverancier Johnson Control (tyco).