AllRound Technology

AllRound Technology ontwikkelt elektronica, embedded systemen en mechatronica voor bedrijven in de medische en hightech industrie. De organisatie helpt hun klanten bij het versnellen van productontwikkeling, productieopstelling en procesoptimalisatie.

Lees hieronder meer
 
logo AllRound Technology

Vanuit Enschede begeleidt het team vanaf 2014 de processen die hun klanten doorlopen bij nieuwe ontwikkelingen van a tot z. Van eisendefinitie en architectonisch ontwerp, via prototypes en realisatie tot aan integratie en realisatie. Een van de vakgebieden is mechatronica (toegepast in onder meer de luchtvaart, de automotive en de gezondheidszorg). 

 

AllRound Technology ontwikkelt model mechatronica die ervoor zorgt dat het delen van crossdiciplinaire informatie tussen verschillende engineeringsgebieden gemakkelijker wordt gemaakt.

 

De klantenkring van AllRound Technology is breed. Het bedrijf doet onder meer zaken met Siemens, Suzlon, Novioscan en Sirius. 

 

Naast de eigen (hardware) ingenieurs en kwaliteitsmanagers, werkt AllRound Technology samen met freelancers uit diverse vakgebieden. Professionals op het gebied van elektronica, maar ook technische schrijvers en microcontrollers wordt gevraagd zich te melden. 

 

Ook stageplekken zijn beschikbaar en AllRound Technology staat open voor studenten die er hun afstudeeropdracht willen doen.

 

De organisatie biedt een marktconform salaris én er is iedere maandag een gratis lunch bij De Appeltjes van Oranje, ook gevestigd in de Spinnerij in Enschede.