12Build

12Build is een innovatief en snelgroeiend softwarebedrijf binnen de internationale bouwsector.

Duizenden bouwbedrijven gebruiken ons platform om offertes aan te vragen, in te dienen en documenten met elkaar te delen. Bekijk de mogelijkheden maar eens op 12build.com.

Ondertussen werken we met meer dan 50 medewerkers verdeeld over 4 kantoren en zijn we 4 producten, 12 jaar en 6 verhuizingen verder.
Wij hebben de reputatie dat we goed luisteren naar onze klanten, de taal van de bouw spreken en voortdurend feedback actief omzetten naar meerwaarde voor onze gebruikers op www.12Build.com.

logo 12Build
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Hoofdvestiging Nijverdal
Ernst Machstraat 10
7442 DL Nijverdal, Nederland
+31 (0)88 022 8400 verkoop@12build.com https://www.12build.com/

Personeelshandboek

Bij 12Build zijn wij trots op onze onderscheidende aanpak. Waar wij voor staan, hoe wij dingen aanpakken en wat wij precies doen, beschrijven wij in dit handboek. Ben je een nieuwe collega en kom je terecht in de bijzondere wereld van 12Build, of ben je gewoon nieuwsgierig? Dan is dit helemaal voor jou bedoeld!

Met dit handboek proberen we je een beetje voor te bereiden
zodat we voorkomen dat je gillend wegrent na de eerste week. Wij vinden jou namelijk belangrijk. Jouw talent, jouw ideeën en energie helpen 12Build stralen.

De voordelen

Wat wij te bieden hebben:

  • Werken in een snelgroeiend techbedrijf
  • Werken op een super gaaf kantoor
  • Geld :)
  • Je draagt bij aan een betere wereld door een sponsorkindje van Compassion
  • Werken aan iets totaal nieuws
  • Zelflerende en Zelsturende organisatie
  • Gezelliga collega's
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Een bewezen succesvol en uniek webconcept

Missie en Visie

Missie
"12Build matcht bouwpartners op expertise en faciliteert een efficiëntere manier van online samenwerken."

 

Visie
De continu veranderende bouwwereld van vandaag en morgen heeft behoefte aan vertrouwen, inzet op expertise, een betere samenwerking en minder faalkosten.

 

Wij geloven dat het transparant maken van relevante selectiecriteria, vooral kwaliteit, en heldere communicatie in de cloud de weg hier naar toe is.

 

Bewijsvoering
Open communicatie, procesoptimalisatie en gezamenlijke innovatie zorgen ervoor dat de samenwerking tussen hoofdaannemers en bouwspecialisten steeds relevanter, eerlijker, makkelijker én leuker wordt

 

Core Values

Drive

Dream big, work smart & hard

Stilstand is achteruitgang, een 12Builder wil gas geven. Wij zijn een inspirerend voorbeeld als het gaat om bedrijfscultuur en voelen de verantwoordelijkheid om kwaliteit en expertise transparant te maken voor de Europese bouwsector.  We weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We gaan daarom een stap verder. Dat betekent dat we de klant áltijd proberen te helpen, of het nu sneller, beter of anders moet. 

 

Openness

Dare to get naked

Communiceren op een open en transparantie manier is voor ons heel normaal, zowel naar onze collega’s als naar de klant. Wij hebben geen verborgen agenda’s en geloven dat alles beter is als de communicatie open en eerlijk verloopt.  Feedback is dan ook aan de orde van de dag, of deze nu positief of negatief is. Hierdoor ontstaat een fijne en veilige werkplek waar iedereen zich gerespecteerd voelt en continu samengewerkt kan worden op basis van 100% vertrouwen.

 

Joy

We love shiny eyes

Wij vieren successen met elkaar, hebben plezier in wat wij doen en stralen dat ook uit. We gaan met een lach naar ons werk, maar ook met een lach naar huis. We zijn enthousiast en hebben een flinke dosis positieve energie. Alles wat je namelijk met plezier en passie doet, doe je gewoon veel beter. 

Plezier in het werk verbindt ons en het zorgt voor vertrouwen in elkaar. Het is daarom ook een belangrijke basis voor succes.

Actualiteit #12Build

Jobs #12Build

Data Medewerker

ICT / Internet / Telecom | Baan | MBO
Op zoek naar een flexibele baan bij een jong, groeiend en innovatief bedrijf? Ben jij een pietje ...

Stage Marketing / Creative Business

Marketing / Communicatie | Stage | HBO
Doe jij een opleiding Creative Business of een vergelijkbare opleiding waarbij jij je creatieve ei ...

Product Marketeer

Marketing / Communicatie | Baan | HBO
12Build is op zoek naar een Product Marketeer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.