ZGT Werkt

Kom naar ZGT Werkt! evenement op maandagavond 20 maart in ZGT Hengelo. Een evenement dat je inspireert om nu of in de toekomst te solliciteren bij ZGT. Ontmoet zorgprofessionals tijdens het Meet and Greet event. Woon een van de interactieve workshops bij. Laat je inspireren door onze gastspreker Mark Tuitert over dromen, sterker worden door falen, moed om te kiezen, persoonlijk leiderschap, succesvol samenwerken en eigen verantwoordelijkheid. 

 

 

 

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 20 maart 2023
Tijd: 19:30 - 22:15
Organisator: Ziekenhuisgroep Twente (ZGT)
Locatie: Geerdinksweg 141 7555 DL Hengelo

Global Goal

global goal icon

Voor wie is deze avond? 
Je volgt of gaat een van de volgende studies afronden: HBO-V, MBRT of een bachelor of master geneeskunde of psychologie. Ook ervaren zorgmedewerkers zijn welkom! We laten je graag weten hoe het is om met ons samen te werken voor de beste zorg.

 

Ben je student of een zorgprofessional op MBO-niveau en ga je de opleiding HBO-V of MBRT volgen? Ook dan ben je van harte welkom en vertellen we graag meer over jouw carrièrekansen bij ZGT.

 

We gaan graag met je in gesprek over hoe het is om te werken bij ZGT als:

  • algemeen verpleegkundige;
  • gespecialiseerd verpleegkundige (Recovery/IC/SEH);
  • anesthesiemedewerker;
  • operatieassistent;
  • laborant medische beeldvorming;
  • arts assistent of medisch specialist, er is ook specifieke aandacht voor het werken in de medische psychologie en psychiatrie.

 

Programma
Het event bestaat uit een interactief en gevarieerd programma. Aan het begin van de avond maak je tijdens ZGT Meet & Greet en diverse workshops kennis met verschillende collega´s en kun je in gesprek gaan over het werken bij ZGT. Ook kun je kennis maken met innovatie en wetenschap binnen ZGT, in gesprek gaan met een HR adviseur over jouw loopbaanvraagstukken of een collega van ZGT academie spreken over het volgen van opleidingen, stages, coschappen of het werken als arts assistent binnen ZGT. Het event sluit af met een inspirerende lezing van Mark Tuitert en een borrel.

Meer informatie

Postbus 546
Geerdinksweg 141,
7555 DL Hengelo
088 708 78 78 info@zgt.nl https://www.zgt.nl

Global Goals