Zakelijk Duits voor ondernemers 25-26 april

Verloopt de communicatie met uw Duitse zakenpartners nog wel eens stroef omdat u onvoldoende kennis hebt van de Duitse taal? Of ontstaan er misverstanden omdat u te weinig weet van de Duitse cultuur en de manier van zaken doen?

Onze Duitse buren spreken een aardig woordje Engels, toch is het prettig om ze in hun moedertaal aan te spreken. Als u ook goed voorbereid zaken wilt doen met Duitse zakenpartners, dan is deze cursus voor u gemaakt.

Evenement details

Wanneer: 13 mei t/m 26 april 2019
Tijd: 09:00 - 13:00
Organisator: WTC Twente, Alexandra Koch Training & vertaling
Locatie: WTC Twente – Hengelo Industrieplein 2 Hengelo, 7553 LL

Global Goal

global goal icon
Inhoud training zakelijk Duits voor ondernemers

Vier halve dagen gaan we aan de slag met veel praktijkoefeningen, de voertaal is uiteraard Duits. We bespreken de cultuurverschillen en omgangsvormen en u ontvangt feedback op uw uitspraak, taalgebruik en vocabulaire. Als het nodig is, besteden we aandacht aan de Duitse grammatica.
Een greep uit de onderwerpen:

  • omgangsvormen en cultuurverschillen
  • zakelijke en sociale gesprekken
  • toepassing werkwoorden en grammatica
  • oefenen beursgesprekken | bedrijfspresentatie
  • onderhandelingen en zakelijke discussies
Is de training zakelijk Duits voor ondernemers geschikt voor mij?

Deze cursus is bedoeld voor ondernemers en professionals die al enige kennis hebben van de Duitse taal, maar hun zakelijk Duits willen verbeteren. U leert op een professionele en correcte manier te communiceren met uw Duitse relaties.

 

Na afloop van deze training is uw Duits sterk verbeterd en communiceert u zelfverzekerder met uw Duitse zakenrelaties. Daarnaast maakt u op een informele wijze kennis met mensen die ook op de Duitse markt actief zijn.

 

De groep bestaat uit minimaal 4 tot maximaal 8 deelnemers.

Kosten

De kosten voor deze training bedragen voor WTC leden € 599,- excl. btw  incl. koffie/thee/frisdrank/lunch, (niet WTC leden € 649,-).
Na aanmelding ontvangt u een factuur. U dient het bedrag vóór de training te voldoen.