Week tegen Eenzaamheid: Resto VanHarte en Albert Heijn brengen mensen samen in Enschede

Van 29 september tot en met 6 oktober vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats, een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Tijdens deze week brengen sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en Albert Heijn mensen met elkaar in verbinding aan de eettafel. Op vijftig locaties door het hele land organiseren zij samen gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt, waarbij Albert Heijn de boodschappen voor de diners sponsort.

 

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 29 september t/m 6 oktober 2022
Tijd: 17:30 - 20:00
Organisator: Resto VanHarte en Albert Heijn
Locatie: Resto VanHarte
speeltuin Stadsveld
Plataanstraat 50
7545 MN Enschede

Global Goal

global goal icon

In Enschede vinden de diners plaats bij Resto VanHarte speeltuin Stadsveld, Plataanstraat 50 op donderdag 29 september en 6 oktober. Inwoners van de regio Enschede die van lekker eten houden en nieuwe mensen willen leren kennen, kunnen zich aanmelden voor een diner, via https://www.restovanharte.nl/.

 

Medewerkers Albert Heijn nodigen klanten uit voor diners

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid nodigt Albert Heijn klanten uit om gezellig te komen eten bij Resto VanHarte. Hiervoor plaatst Albert Heijn in vijf winkels, in Amsterdam, Alkmaar, Venlo, Enschede en Ede aanschuiftafels in de winkel. In deze mini-restaurantjes laten medewerkers van Resto VanHarte en Albert Heijn klanten onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de formule van Resto VanHarte. Elke winkel deelt daarnaast een aantal dinerbonnen uit om mensen met gevoelens van eenzaamheid uit te nodigen om een keer gratis te komen mee-eten bij Resto VanHarte.

Iedereen is van harte welkom

Iedereen is van harte welkom om mee te eten of om mee te helpen tijdens de Resto VanHarte diners. De diners starten om 18:00 uur en de inloop is vanaf 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is zeven euro. Reserveren is verplicht. Dit kan via www.restovanharte.nl of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).