Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: Waarom wil je werken bij werkgever x?

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Elke zoektocht is anders. De één zoekt een baan met meer uitdaging, de ander wil ‘gewoon graag aan de slag’. Wat voor jouw zoektocht de beste aanpak is, ontdek je in de praktijk. Dat hoef je niet alleen te doen! Tijdens Walk&Talk Online krijg je tips & tricks van Debbie Heijne (De Levende Sollicitatiegids) én van je collega-werkzoekers.  De Walk & Talk van deze maand gaat over waarom je juist bij die ene werkgever aan de slag wilt.

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 20 april 2023
Tijd: 10:00 - 11:30
Organisator: De Bibliotheek Hof van Twente
Locatie: Online

Global Goal

global goal icon

Als je solliciteert, dan gaat het er vooral om of je past bij de vacature én bij de organisatie. Een werkgever wil dan ook heel graag een enthousiast antwoord op de vraag waarom je juist bij hem wilt komen werken. Door hier - voor jezelf - eerst na te denken leg je de basis voor een sterke(re) sollicitatie. 

Aanmelden en kosten

Het sollicitatiespreekuur is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. Aanmelden is verplicht. Het programma Zoom wordt gebruikt om elkaar online te ontmoeten.

Online deelnemen

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

Meer activiteiten

Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet najaar programma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over werk-privé balans, het ontwikkelen van je soft skills, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens (onverwachte) sollicitatievragen.

Organisatie informatie

De Höfte 9
7471 DK Goor
0547 - 273493 info@hofbibliotheek.nl https://www.hofbibliotheek.nl/