VIT Bijeenkomst

De Twente Index wordt jaarlijks gepresenteerd in de laatste VIT-bijeenkomst van het jaar. Hoe ontwikkelt de economie van Twente zich? Profiteert Twente van de hoogjunctuur? Deze en andere vragen worden beantwoord in de Twente Index, de dynamische en interactieve website voor de monitoring van de Twentse economie: www.twenteindex.nl. De highlights van de Twentse Index zullen in een animatie worden vertoond.

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 3 december 2018
Tijd: 11:30 - 14:00
Organisator: IKT
Locatie: Grolsche Bierbrouwerij Nederland Brouwerslaan 1 Enschede

Global Goal

global goal icon

Regina Nieuwmeijer, als lid Twente Board, geeft haar visie op de Twente Index 2018. Aansluitend zal Arco Hofland, als voorzitter Twentse acquisitieoverleg, zijn reactie geven. Key-note speaker is Arian Hohmann, co-founder van Tiny Giants uit Enschede, maar ook actief betrokken bij het onderzoeksproject KTIT: Keep Talent in Twente. Vanuit zijn eigen ervaring, maar ook vanuit zijn ondernemersblik geeft Arian het onderszoekresultaat weer van ruim 450 studenten: wat is de aantrekkingskracht én uitdaging voor het behouden van talent in Twente. 

Tijdens de paneldiscussie onder leiding van dagvoorzitter Sandy Nijhuis zullen bovengenoemde inleiders, maar ook onderstaande ondernemers hun mening geven op de Twente Index en het onderzoeksresultaat van KTIT:

Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en deel te nemen aan deze inspirerende bijeenkomst. 
Namens de werkgroep Versterking Industriepotentieel Twente,

Pieter Dillingh - OostNL
Tom Masselink - VNO-NCW
Annerie Bemthuis-Langezaal - IKT

Programma

11:30 uur - Ontvangst met lunch
12:30 uur - Welkomstwoord door Pieter Dillingh, werkgroep VIT en introductie door dagvoorzitter Sandy Nijhuis
12:35 uur - Tonen van de Twente Index en reactie Regina Nieuwmeijer en aansluitend van Arco Hofland als voorzitter Twents Acquisitieoverleg
12:50 uur - Key-note speaker Arian Hohmann
13:30 uur - Paneldiscussie / vragen uit de zaal
14:00 uur - Afsluiting