Training: Praktische brandveiligheid bestaande bouw

Op 22 september start een nieuwe training: Praktische brandveiligheid bestaande bouw. In drie dagen (22/9, 8/10 en 22/10), verspreidt over 4 weken, worden alle brandveiligheid-aspecten behandeld van de bestaande bouw.
 

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 22 september t/m 28 oktober 2020
Organisator: Stichting Pioneering
Locatie: Enschede: Spinnerij Oosterveld (Rigtersbleek-Zandvoort 10) Hengelo: Carintreggeland (zorglocatie en hoofdkantoor Hengelo)

Global Goal

global goal icon


Programma
De eerste dag wordt er gestart met de wet- en regelgeving voor de verschillende bouwkundige aspecten.

De tweede dag volgt de wet- en regelgeving van de installaties. Specifiek wordt de beoordeling van de brandveiligheid in de praktijk behandeld: behalve beoordelingen en richtlijnen, gaan we aan de slag met praktijkcasussen van de deelnemers.

De derde dag wordt gestart met het brandveilig gebruik van woningen en woongebouwen: regels, inrichting, meubilair, vluchtwegen en deuren en BHV. ’s Middags gaan we verder met onderhoud en beheer irt brandveiligheid. Daarbij wordt zowel ingegaan op de regels, maar ook wie waarvoor verantwoordelijk is, wanneer je een specialist wel/niet hoeft in te schakelen, dossiervorming en gaan we ook zelf aan de slag met dossiervorming en de borging in het MJOB/MJOP.

Deze trainingen zullen gegeven worden door diverse adviseurs uit het bedrijfsleven. Je krijgt hierdoor niet alleen theoretische input, maar er zullen vooral ook praktijksituaties behandeld worden die de adviseurs veel tegen komen, maar ook eigen casussen zullen worden behandeld. De gehele training zal begeleid worden door Pioneering expert Joke Bults.

Locatie
Spinnerij Oosterveld te Enschede / Carintreggeland zorglocatie en hoofdkantoor Hengelo (lunch inbegrepen). 

Investering
De investering bedraagt €1.575, - ex btw, per cursist. Dit bedrag is inclusief het cursusmateriaal en de catering. Pioneering deelnemers krijgen € 200,- korting op de cursusprijs en kunnen deelnemen voor € 1.375,-.
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de praktijktraining brandveiligheid door het aanmeldformulier ingevuld en ondertekend te mailen naar info@pioneering.nl. 

Er is plek voor 15 deelnemers.