Themamiddag: Bootcamp klinisch redeneren

Ben jij verpleegkundige en kom je voor onverwachte en complexe cliëntsituaties te staan in je werk? Wil jij een kritische blik ontwikkelen en een volwaardige gesprekspartner zijn voor de (huis)arts? Kom dan naar de themamiddag op 5 februari 2020 en ga aan de slag met klinisch redeneren. 

Evenement details

Wanneer: 5 februari 2020
Tijd: 13:00 - 16:30
Organisator: Saxion
Locatie: Handelskade, Handelskade 75, Deventer

Global Goal

global goal icon
Bootcampsessie

Klinisch redeneren moet je (samen) doen! Daarom wordt deze middag vormgegeven in een bootcampsessie. Samen met collega verpleegkundigen ga je intensief aan de slag om je redeneervaardigheden een boost te geven. Onder begeleiding van docenten Arjan Christenhusz en Jeroen Boonstra word je uitgedaagd om sneller, sterker en beter te worden in klinisch redeneren.

Programma

Deze themamiddag is de eerste van een serie themamiddagen met bijbehorende modules. De themamiddag is bestemd voor hbo-verpleegkundigen en het programma is gebaseerd op niveau NLQF 6:

 

13.00 – 13.30 uur: Inloop
13.30 – 13.45 uur: Introductie themamiddag (en leerlijn 'Leven lang leren &
                                   ontwikkelen')
13.45 – 14.30 uur: Klinisch redeneren: waar hebben we het nu eigenlijk over?
14.30 – 16.00 uur: Bootcampsessie
16.00 – 16.30 uur: Terugblik en afsluiting

 

Accreditatiepunten voor het kwaliteitsregister van de V&VN worden aangevraagd.

Aanmelden

De themamiddag start bij voldoende deelname (minimaal 20 deelnemers). De kosten voor deelname zijn €75. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging en meer informatie.