SYMPHONIC BROADWAY | De beste musicalhits

Vrijdag 7 juli opent Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel, het zomerprogramma op de Oude Markt met een gratis toegankelijk concert in samenwerking met Wilminktheater, Muziekcentrum Enschede en ArtEZ Conservatorium. Je gaat deze avond genieten van spectaculaire optredens vol musical- en broadwaymuziek. 

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 7 juli 2023
Tijd: 21:00 - 22:30
Organisator: Wilminktheater, Muziekcentrum Enschede, ArtEZ Conservatorium
Locatie: Oude Markt
Enschede

Global Goal

global goal icon

Aida, Mamma Mia en Jesus Christ Superstar: je hoort alles voorbij komen deze avond,  onder leiding van dirigent Ivan Meylemans. Daarnaast kan je genieten van verassende solo acts, gepresenteerd door Frits Sissing. Muziek, zang en musical komen samen deze avond!

 

Het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede hebben een indrukwekkende line-up van solisten samengesteld, die begeleid zullen worden door het altijd betoverende Phion, orkest van Gelderland en Overijssel. Je gaat optredens zien van Francis van Broekhuizen, Jamai Loman, Leona Philippa, Tessa Sunniva van Toi en Consensus Vocalis. 

 

Ook is er ruimte voor opkomend talent van het ArtEZ Conservatorium Enschede: Sanna van Koesveld, een derdejaarsstudent, zal haar zangtalent laten horen en studenten van de opleiding MediaMusic hebben speciaal voor deze avond een bijzondere compositie geschreven. 

*GRATIS TOEGANG*