Step Up Event

Een event voor en door vrouwen! Over het empoweren van vrouwelijk talent in Twente, waarbij persoonlijke ontwikkeling, kennis delen, inspireren, coachen, en verbinden van vrouwelijk talent centraal staan. Op 22 april zal Future of Twente Lucky, The Feel Good Provider in Rijssen omtoveren tot de locatie van het Step Up Event.

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 22 april 2024
Tijd: 13:00 - 19:00
Organisator: Future of Twente
Locatie: Lucky the Feel Good Provider
Morsweg 8E
7461 AG Rijssen

Global Goal

global goal icon
Het Step Up Event: Leiderschap

Het programma start met een plenaire talk van Shona Shukrula en Franca Overtoom. Zij combineren topsport met een fulltimebaan. Ze zijn namelijk beide werkzaak in de arbitrage. Vrouwelijke arbitrage in het mannelijke profvoetbal was tot voor kort niet vanzelfsprekend, toch hebben ze beide een mooie plek bemachtigd: de één heeft gedebuteerd in de eredivisie, de ander streeft ernaar. Zij combineren hun topsportcarrière met een baan als Officier van Justitie bij het OM en als tandarts bij Defensie.

 

Naast het plenaire deel dat geleid wordt door dagvoorzitter Milouska Meulens, bekend van het Klokhuis. Hebben we vijf workshops om zowel zakelijk als persoonlijk het thema leiderschap aan te pakken.

Workshop 1: Leiderschap in je Lijf door Kreetta Ryödi

In deze workshop leer je hoe hormonen veranderen gedurende het leven van een vrouw, hoe ze je welzijn beïnvloeden en wat je eraan kunt doen - onafhankelijk van de fase waarin jij nu zit.

 

Workshop 2: Financieel Leiderschap door Lieke Danenberg

Lieke Danenberg, mede-eigenaar van Elfin, bespreekt de 5 stappen hoe je jouw eigen voorwaarden kunt opstellen. Met een praktische insteek en zonder finance bro’s jargon.

‚Äč

Workshop 3: Leiden van Gen Z door Pien Keizers

Tijdens de workshop ‘Leiden van Gen Z’ neemt Pien Keizers je mee door de verschillende generaties op de werkvloer.

 

Workshop 4: Gedreven Leiderschap door Marjo Eekers

Tijdens de workshop "gedreven leiderschap" neemt Marjo Eekers je mee in; meten, snappen en gebruik maken van drijfveren en gedrag in (persoonlijk) leiderschap.

 

Workshop 5: Inclusief Leiderschap van Future of Twente

Als Future of Twente zetten wij ons in voor een daadwerkelijke verandering in cultuur en gedrag op het gebied van genderdiversiteit. Tijdens de workshop zoomen we met je in hoe genderdiversiteit bij kan dragen in meer welvaart, welzijn en inclusiviteit.