Sollicitatiespreekuur 10 mei

Wil je persoonlijke hulp bij jouw zoektocht naar werk? Neem dan deel aan het online sollicitatiespreekuur. HR consultant en loopbaancoach Sheena Kozijn van Carrièrezaken geeft advies en antwoord op allerlei praktische vragen rond het zoeken en vinden van (ander) werk.

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 10 mei 2023
Tijd: 10:00 - 12:00
Organisator: Bibliotheek Hof van Twente
Locatie: Online

Global Goal

global goal icon

Je kunt bij haar onder andere terecht voor hulp bij:

  • Het schrijven van een sollicitatiebrief
  • Het voorbereiden van een sollicitatiegesprek
  • Het opstellen van een curriculum vitae (CV)
  • Het inrichten van een LinkedIn-profiel
  • Netwerken en personal branding
  • Loopbaancoaching
Aanmelden en kosten

Het sollicitatiespreekuur is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. Aanmelden is verplicht. Het programma Zoom wordt gebruikt om elkaar online te ontmoeten. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaand formulier of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Online deelnemen

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

Meer activiteiten

Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet najaar programma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over werk-privé balans, het ontwikkelen van je soft skills, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens (onverwachte) sollicitatievragen.

Organisatie informatie

De Höfte 9
7471 DK Goor
0547 - 273493 info@hofbibliotheek.nl https://www.hofbibliotheek.nl/