Saxion Ondernemers Award - kick-off

Maak jij het dit jaar waar? Eind februari start de 10eeditie van de Saxion Ondernemers Award; een uitdaging waarin Saxion-studenten de strijd met elkaar aangaan om de beste Ondernemer van 2019 te worden! 

Evenement details

Wanneer: 28 februari 2019
Tijd: 09:00
Organisator: Saxion Centrum voor Ondernemerschap
Locatie: Ari├źnsplein 1 - 300 7511 JX Enschede

Global Goal

global goal icon

Ben jij die Saxion-student die impact wil creëren en werkt aan een missie? Geef je dan snel op voor de Saxion Ondernemers Award 2019. 

 

Tijdens de Saxion Ondernemers Award krijg je workshops en coaching aangeboden bij het uitwerken en laten groeien van je bedrijf. Je ontmoet potentiele partners of investeerders, mede-studentondernemers, coaches en succesvolle ondernemers. Je krijgt nieuwe inzichten voor je eigen bedrijf en natuurlijk maak je kans op € 10.000,-. 

Drie categorie├źn

Dit jaar zijn er drie verschillende categorieën waarin jij kunt meedoen: 

START! – Heb jij een idee voor een eigen bedrijf, nog geen KvK-nummer, omzet en klanten hebt en wil je gedurende dit traject jouw idee verder uitwerken? START met je inschrijving!

 

GESTART! – Heb jij al een eigen bedrijf met omzet, klanten en een KvK-nummer? En wil je tijdens dit traject je bedrijf verder ontwikkelen en laten groeien? Maak het waar en schrijf je in! 

 

FUTUREPRENEURS – Dit jaar worden onze krachten gebundeld met HP programma Innovation & Business Creation. Een derde categorie die geen onderdeel uitmaakt van de Ondernemers Award, maar die wel gelijktijdig plaatsvindt. Ben jij student aan het ROC van Twente, Hogeschool Saxion of de Universiteit Twente en heb jij een betekenisvol idee? Schrijf je in en werk tijdens dit traject jouw betekenisvolle idee op een laagdrempelige manier uit tot het Business Model Canvas. Volg slechts 1 workshop en krijg hulp van HP studenten. FUTUREPRENEURS is een voorprogramma van het Nationale Futurepreneurs traject. Schrijf je hier in.

Save the date

In drie verschillende ronde (workshops, business-bootcamp en demo-day) werk je toe naar de finale. Onderstaand alvast de data die je als ondernemer in je agenda moet noteren: 

 

28 februari: kick-off
1 maart: workshop 1 - Creativiteit
4 maart: workshop 2 – De Ondernemer
8 maart: workshop 3 – Het Businessconcept
11 maart: workshop 4 – Markt & Klant
15 maart: workshop 5 – Marketing & Sales
18 maart: workshop 6 – Start- of Groeifinanciering
12 & 13 april: Business-bootcamp 
24 mei: Demo-Day
5 juni: Finale Saxion Ondernemers Award 2019