Route Suc6 - Petter Kleppan

Investeer in jezelf en start met je innerlijke reis

Een internationale editie van Route Suc6, met directeur en bedrijfsarchitect Petter Kleppan die woensdag 12 december vertelt over zijn weg naar succes.

Evenement details

Wanneer: 12 december 2018
Tijd: 19:00 - 20:30
Organisator: Novel-T
Locatie: Hengelosestraat 500 7521 AN Enschede

Global Goal

global goal icon

 

Met bouwbedrijven in Silicon Valley, Hollywood, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Noord-Europa is Petter Kleppan een strateeg van wereldklasse. Petter heeft geïnvesteerd in en was bedrijfsarchitect van meerdere opkomende technologiebedrijven. Een holistische strateeg voor bedrijven die tijdelijke veranderingen of strategische verschuivingen ondergaan en als gevolg daarvan investeren in het uitdagen van nieuwe markten. 

 

Op dit moment is Petter directeur en mede-eigenaar van Lithium Werks. Samen met Kees Koolen en het Lithium Werks-team wil Petter een geweldige bijdrage leveren aan een wereldwijde energietransitie.

Door zijn jarenlange ervaring weet Petter hoe hij een toegewijd team van professionals kan bouwen. Integriteit, zorg voor de gemeenschap, teamwork en begrip, zijn de sleutelwoorden voor succesvolle bedrijven. Iedereen telt. Petter is duidelijk over zijn advies aan jong talent met het idee ondernemer te worden: "Investeer in jezelf en begin met je innerlijke reis".

 

Ben jij benieuwd naar de reis van Petter? Meld je aan voor Route Suc6 en ontdek, vraag en leer tijdens een inspirerende avond.