Open huis TechMed Centre

Op vrijdag 24 januari organiseert Health Valley Netherlands in samenwerking met haar partner de Universiteit Twente de netwerkbijeenkomst "Bezoek het TechMed Simulatie Centre". Tijdens deze bijeenkomst krijg jij de unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen in het pas geopende Techmed Simulatie Centrum. 

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 24 januari 2020
Tijd: 15:45 - 18:30
Organisator: Universiteit van Twente en Health Valley
Locatie: The TechMed Centre, Technohal (Building 18) University of Twente, Drienerlolaan 5

Global Goal

global goal icon
Wat is het TechMed Centre?

Dit is een centrum voor medische innovatie. Dit expertisecentrum biedt diverse mogelijkheden voor onderwijs en onderzoek op het gebied van technisch, medische ontwikkelingen. De meest recente state of the art simulatie technologie wordt ingezet voor onderwijs en onderzoek op het gebied van gezondheidszorg. Het simulatiecentrum wordt ingezet voor het opleiden van studenten, het bijscholen van medisch professionals en het testen van nieuwe technologie. Ook vormt het simulatiecentrum een inspiratiebron voor onderzoekers. Daarmee fungeert het centrum als aanjager van innovatie voor de gezondheidszorg.

Programma

15.45 – 16.15: Informele inloop met drankje en klein hapje
 

16.15 – 16.45: Plenaire opening in Atrium (scherm plaatsen en tonen corporate video + Introductie en welkom door Remke)
 

16.45 – 17.30: Diverse thema – rondleidingen (afhankelijk van interessegebieden), verzorgd door SA’er en mogelijk een inhoudelijke onderzoeker/medewerker
 

17.30 – 18.30: Borrel met kleine hapjes